Serwis motoryzacyjny i negatywna opinia na portalu

02 Paź 2013, 13:13

Witam, mam pytanie bardziej w kwestii prawnej.

Zamiescilem negatywny komentarz na pewnym serwisie spolecznosciowym. Oczywiscie zgodny z prawda. Odpowiedz serwisu to wrecz grozba i nawolanie do natychmiastowego usuniecia.

Czy moglbym prosic o rade jak sie ustosunkowac do czegos takiego? Generalnie nie widze nic zlego w wyrazeniu wlasnej opini. Jako odpowiedz od profesjonalnego serwisu, wlasciciel szczuje mnie prawnikami, mega oplatami itp..
generalnie moge usunac komentarz, nie zalezy mi (chcialem tylko komus zaoszczedzic klopotow w przyszlosci przy wyborze warsztatu...) a tutaj takie oburzenie :)

dzieki za pomoc!

p.s. a niby wolnosc slowa.. :)
Ostatnio edytowany przez damyan90, 03 Paź 2013, 22:27, edytowano w sumie 1 raz
damyan90
Nowicjusz

Miejscowość: Jastrzębie Zdrój

03 Paź 2013, 21:56

Nie wiem jak tam między wami na prawde było, ale skoro nawarzyłeś sobie chłopcze piwa to pewnie go wypijesz.
krikus
fs...VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 125
Auto: Opel Vectra C 1.8

17 Paź 2013, 20:50

Jeśli masz rację i dowody na to nie daj się zastraszyć z naciągaczami trzeba walczyć.
piotr R
Aktywny

Miejscowość: WGM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Retro Motor Show 2022 - najpiękniejsza edycja
    Najpiękniejsza edycja Retro Motor Show za nami! Trzy wyjątkowe dni pod hasłem zabytkowej motoryzacji przyciągnęły na teren Międzynarodowych Targów Poznańskich 29.733 zwiedzających. Rekordowa ekspozycjaNajlepsi z najlepszychWytoczono ...
    Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości
    Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...