Serwis ogumienia samochodów ciężarowych na Śląsku

24 Sie 2015, 14:14

Witam serdecznie! Od niedawna prowadzę prężnie rozwijającą się firmę transportową, najwyższy więc czas pomyśleć o porządnym serwisie opon. Tu też pojawia się pytanie do Was, drodzy forumowicze. Czy kojarzy ktoś może godną polecenia firmę trudniącą się tego typu usługami na terenie Śląska? Piaskowanie, wyważanie, wulkanizacja. Pełen zestaw, krótko mówiąc. Każda uwaga będzie cenna, z góry dziękuję za wszystkie!
mrtirowiec
Obserwowany

Auto: Volvo FMX

25 Sie 2015, 15:59

Wybór dość spory, lecz z własnego doświadczenia polecić mogę Ci tylko firmę opony-ekspert z siedzibą w Koziegłowach. Dotychczas nigdy się na nich nie zawiodłem, a będąca w ofercie wulkanizacja mobilna parę razy uratowała mi skórę w środku trasy. Za to, że na Śląsku równych sobie nie mają, niczego sobie uciąć nie dam, bo i brak mi dostatecznego porównania, w Twoim przypadku na pewno jednak zasługują na uwagę.

Tu link do strony, zobacz sam: opony-ekspert.pl
Samochodu nie można traktować jak ludzkiej istoty, samochód potrzebuje miłości...
GhostRider84
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 27 05 2003
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.6 TDCi - 90 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

18 Lip 2018, 17:16

Warto poszukac opon bardziej przemysłowych czy rolniczych w AutoSet – http://auto-set.pl/. Mają wszystko, od opon polskich, przez tureckie, na izraelskich kończąc. Dużo lepsze ceny niż w zachodnich markach a jakościowo wcale nie odbiegają. Swego czasu zamawiałem opony kurierem u nich to przesyłka doszła następnego dnia, także czas oczekiwania naprawdę okej.
TomekRomek
Nowicjusz

20 Lip 2018, 11:26

Dokładnie! polecam! :roll:
Mateuo
Nowicjusz

10 Sty 2019, 10:54

Opony typowo rolnicze i przemysłowe w bardzo dobrym standardzie ale za przystępne pieniądze sprzedaje w Radomiu Autoset. Ostatnio też zamawiałem u nich komplet do vana i też wyszło okazyjnie. Generalnie można u nich dostać opony każdego typu, od tych największych do ciągników i maszyn, po gumy do osobówek.
pacek77
Obserwowany

19 Mar 2019, 13:34

Możesz śmiało od auto-set.pl wziąć opony. Nie są oszukane. W ciągniku śmigam. Wytrzymałościowo opony na wysokim poziomie i praktycznie każdy ci to potwierdzi z branży.
Janek77
Nowicjusz

30 Maj 2019, 11:39

Nie zauważyłem, aby bieżnik się bardzo szybko zużywał w oponach, a do tego na śliskim żadnych poślizgów. Nie wiem, dlaczego tak się czasami na budżetowe ogumienie narzeka. Ja teraz nie widzę różnicy jakościowych pomiędzy budżetowym, a średnią klasą szczerze mówiąc.
kosekk77
Nowicjusz