Serwis samochodowy [Rzeszów] - jaki?

06 Lut 2014, 09:29

Szukam jakiegoś godnego polecenia i zaufania serwisu samochodowego w Rzeszowie/okolicach. Może mi ktoś coś/kogoś polecić? Ewentualnie co sądzicie o tym Multitruck Sp. z o.o ? Znalazłem ich w sieci więc przydadzą się opinie innych nim powierzę im samochód :)
TurboMisiek
Obserwowany

Auto: Fiat Bravo

11 Lip 2016, 07:09

W Rzeszowie masz Euromaster LEWANDOWSCY na St.Wyspiańskiego, o ile dobrze pamiętam.
ZigiZyg
Nowicjusz

Prawo jazdy: 01 06 1968
Auto: Scania

25 Lis 2016, 13:59

Dużo tego w Rzeszowie, co kawałek coś jest. Jakiś rok temu otwarli się nowi na ul. Spółdzielczej, za Inter Carsem. Byłem tam w sumie przypadkiem i jestem zadowolony bo nie zdzierają, ceny mają w porządku no i widać, że są rzetelni, zależy im na kliencie. Fajne podejście, takie normalne. W sumie to można ich polecić.
mrufczak
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 05 2004
Auto: RÓŻNE

24 Mar 2017, 09:41

Jakby ktos szukal elektryka to niech sprawdzi auto-tech przy warszawskiej
redsix
Obserwowany

Auto: Mazda

01 Lut 2018, 15:30

Warto jeżeli ktoś szuka sprawdzonego mechanika samochodowego w Rzeszowie to warto wybrać się do EuroAuto na ul. Krakowską 166.
kamiljagla
Obserwowany

Prawo jazdy: 17 02 2008
Przebieg/rok: 13tys. km
Auto: Ford Fiesta
Silnik: 1,3
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

25 Kwi 2024, 09:12

Ja swoje Volvo naprawiam w Mechanik samochodowy w Rzeszowie i mogę polecić.
Robert9025
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kultowe japońskie samochody sportowe
    Japońscy producenci nie bez powodu słyną z konstruowania zgrabnych roadsterów i wyjątkowych sportowych samochodów. Wiele modeli stworzonych w Kraju Kwitnącej Wiśni na stałe wpisało się w historię motoryzacji ...
    Ustąp pierwszeństwa na przejściu dla pieszych
    Choć główną funkcją przejścia dla pieszych jest umożliwienie bezpiecznego przedostania się na drugą stronę ulicy, to właśnie na pasach ginie najwięcej pieszych – w 2018 r. w takich okolicznościach śmierć poniosło ...