Sieć dealerska marki Hyundai coraz mocniejsza

23 Sie 2010, 23:45

Umacniająca się na rynku polskim pozycja marki Hyundai znajduje swoje odzwierciedlenie w dynamicznych zmianach, jakie przechodzi aktualnie sieć salonów producenta.
Nowe standardy obsługi posprzedażowej, jednolity i nowoczesny wystrój we wszystkich salonach oraz dbałość o satysfakcję Klienta to kolejny krok w drodze do osiągnięcia pozycji najlepszej marki azjatyckiej.

Firma uruchomiła w tym roku kolejne salony sprzedaży w Siedlcach (Hyundai Darimex), w Warszawie (A-Z Auto) oraz w Radomiu (ITS Michalczewski).
Jednocześnie w miejsce mało efektywnych punktów dealerskich wchodzą nowi, silni gracze, jak na przykład nowy salon Korea Motors w Krakowie, otwarty przy współpracy z Polską Grupą Dealerów.

Aktualnie sieć salonów marki Hyundai składa się z 69 punktów, a do końca roku powstanie jeszcze kolejnych 6.

Sieć dealerska, zarówno w aspekcie ilościowym jak i jakościowym stanowi kluczowy element strategii rozwoju marki Hyundai w Polsce.
Dzięki gruntownej modernizacji, która objęła już większość punktów sprzedaży, wszystkie salony Hyundai w Polsce spełniać będą nowe standardy do końca 2011 roku.

źródło: hyundai.pl
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Miejscowość: Warszawa
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

24 Sie 2010, 21:13

no to jeszcze autka troszku poprawia i sukces gwarantowany ... kazdy robi co moze. Im jak narazie wychodzi wszsytko - oby tego nic nie zepsulo :)
89zl
Nowicjusz

Miejscowość: Warszawa

26 Sie 2010, 08:28

Wystrój wystrojem, ale tak się składa że z moim i30 byłem w salonie "nowoczesnym" i poziom wiedzy mechaników i chęci do naprawy był znikomy (zarysowany po parkingowej przygodzie tył auta), po czym na przegląd pojechałem do ASO o mniej nowoczesnym wystroju, schowanym w jakiejść bocznej uliczce (IFAMEX) ale przegląd zrobili wzorowo, kilka czynności było gratis jak np. umycie, przesmarownie klocków smarem miedzianym, uszczelek jakimś preparatem konserwującym itp, a do tego taniej niż w nowoczesnym "motortest".

Wydaje mi się że wszystko zależy od dyrektora serwisu/mistrza, tj. od tego czy umie pogonić mechaników i ich dopilnować, czy nie (w motortest byłem świadkiem jak mechanik kłócił się z jakimś szefem że nie będzie robił tego a tego, mimo że klient sobie zażyczył)
ACSznycel
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 12
Miejscowość: z nienacka
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Limuzyna Audi A8 L extended
    Życzenie klienta jest priorytetem dla czterech pierścieni, nawet wtedy gdy wymagania wydają się niezwykłe. Przykładem takiego podejścia jest przygotowanie specjalnej wersji Audi A8. Na zamówienie jednego z europejskich ...
    Silnik V12 - Lamborghini
    Z mocarnymi jednostkami V12 kojarzy się również największy konkurent Ferrari, czyli Lamborghini. Włosi stworzyli dwie generacje swojej słynnej V-dwunastki. Skupmy się na pierwszej, bo to ona w dużej mierze ukształtowała ...