Witam pacjent bmw e46 Compact 1.8 ostatnio miałem taki problem auto słabo kręciło mocy mało miało i na gazie gasnie podłączyłem pod komputer check się nie świeci komputer pokazał błąd czujnik wałka rozrządu wymieniłem 2 czujniki i nadal to samo na gazie jak go redukuje np na rondzie do 2 biegu to gasnie na benzynie nie gasnie mimo ma troszkę mniej mocy
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Zużycie paliwa na biegu jałowym Ile spala przeciętnie osobowe auto podczas pracy silnika na wolnych obrotach? Wiadomo, że różnice między ciepłym, a zimnym silnikiem są spore, więc przyjmijmy że silnik nagrzany jest do 90 stopni. Czasami lubię zostawić ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.