12 Kwi 2013, 13:03
Mam 2.0D (2008r.) z PSA i jestem mega zadowolony, zrobiłem nim od zakupu auta w czerwcu zeszłego roku ponad 20tyś. km. i nie miałem żadnych problemów. 136KM w moim aucie w zupełności mi wystarcza i w normalnej jeździe spala 6 - 6,5 litra. Na trasie bardzo ładnie schodził na 5,3 - 5,5 litra. Ostatnio wymieniałem filtry, olej i usłyszałem że auto jest w bardzo dobrym stanie (przy 180tyś.km przebiegu). Auto parkuję pod chmurką i nie zawiodło mnie ani razu. W zimie, przy dużym mrozie odpala normalnie. Nie wiem za jakim samochodem się rozglądasz ale mogę spokojnie polecić silnik 2.0D PSA w Volvo.
Wiadomo nic nie jest wieczne ani niezniszczalne, generalna zasada: filtry i dobry olej w odpowiednim czasie i nie powinno się nic dziać. Z autem jak z kobietą "jak bdasz tak masz"
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.