Czy swoją wiedze czerpiecie z gazet i od tego co zasłyszeliście?Czy z praktyki czyli na podstawie własnych doświadczeń z jazd poszczególnym samochodem?:)
Zapraszam do dyskusji:D
Ja czerpie wiedzę praktycznie tylko z czasopism motoryzacyjnych bo właśnie wcześniej wspomniane nowinki mnie najbardziej interesują Kolejnym źródłem z którego czerpie informacje to również encyklopedie samochodowe ma ich ze cztery No i kiedyś jeszcze z garażu wujka gdy naprawiał swój samochód lub coś w nim grzebał,ale teraz nie mam już możliwości oglądania i pomagania mu.
Obserwacja drogi - wzrok, koncentracja, analiza Ile by się nie mówiło o bezpieczeństwie, zawsze w rozmowach pojawia się temat obserwacji drogi. W całym procesie obserwacji kluczowe są trzy elementy. Pierwszym jest obszar, który skanujemy wzrokiem. Powinien ...
Mimo że nie mam wielu lat swoją wiedze czerpie z własnych doświadczeń. Nie mam jeszcze prawka, ale nie jednym autem już jezdziłem i nie jedno naprawiałem. Oczywiście po drogach "głównych" nie śmigam bo nie widze potrzeby. Również to że jezdze autami nie robi zemnie prawdziwego kierowcy.
ja osobiście unikam polskich tygodników motoryzacyjnych poza Wo,dodatkiem do gazety wyborczej.Nowinki wyczytuje z internetu.Bezawaryjność i budowę mechaniczną mam w głębokim poważaniu,a jeżeli interesują mnie własności jezdne to idę umówić się na jazdę próbną.
Tygodniki motoryzacyjne, internet, jazda swoimi, pożyczonymi, autami rodziny. Godziny wyleżane pod samochodem ze stojącym gdzieś nieopodal piwkiem Aczkolwiek mechanikiem nie jestem, tylko chyba szczęście do awaryjnych aut miałem.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.