SKARBIMIERZ

09 Lip 2009, 19:54

Napiszcie mi czy w Skarbimierzu na opuszczonym lotnisku blisko Brzegu dalej sa organizowane wyscigi???? prosze pisac na numer 9649436
ringu
Nowicjusz

Miejscowość: NIEMIL/OŁAWA

24 Lip 2009, 21:41

Ostatnio było bardzo głośno o nielegalach na tym właśnie lotnisku.
Ludzie z "tuningopole" często organizują sobie wypady w to miejsce, żeby sobie pojeździć. Odwiedź to forum, to się zorientujesz.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

02 Sie 2009, 20:57

Kasik napisał(a):Ostatnio było bardzo głośno o nielegalach na tym właśnie lotnisku.
Ludzie z "tuningopole" często organizują sobie wypady w to miejsce, żeby sobie pojeździć. Odwiedź to forum, to się zorientujesz.
ej a moglbysmy mi jeszcze powiedziec gdzie moga byc wyscigi zloty blisko opola wrcolawia walbrzycha ... lub moze jakie strony podobne do tuning.opole.pl
ringu
Nowicjusz

03 Sie 2009, 12:11

W sierpniu ma być coś w Kamieniu Śląskim (patrz sąsiedni temat). A jeśli chodzi o strony, to szukaj pod "SOR" (nie mogę podawać linków ze względu na regulamin).
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

03 Sie 2009, 19:19

Kasik napisał(a):W sierpniu ma być coś w Kamieniu Śląskim (patrz sąsiedni temat). A jeśli chodzi o strony, to szukaj pod "SOR" (nie mogę podawać linków ze względu na regulamin).
W kamieniu to ja wiem ale SOR to co bo jestem nowy na stronce i nie zabardzo sie orientuje
ringu
Nowicjusz

03 Sie 2009, 21:25

Wrzuć w google i na pierwszej stronie czwarty adres.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Toyota FT-86 Open Concept
    Na fali popularności nowej sportowej Toyoty podczas Geneva Motor Show 2013 został zaprezentowany samochód, o który pytało wielu fanów marki. Niestety tylko w wersji koncepcyjnej. Toyota FT-86 Open Concept ...

04 Sie 2009, 08:59

dzieki spoko :DD
ringu
Nowicjusz