Składane kanapy z tyłu

02 Sie 2010, 21:41

Witam! Poszukuje auta, które ma z tyłu kanapy składane tak, żeby w bagażniku była równa "podłoga" i żeby było tam w miare dużo miejsca. Najbardziej mnie ciekawią samochody kombi, ale inne też mogą być, ale najważniejsze żeby sie składała kanapa z tyłu dając tą równą podłogę. Autko też musi być dość tanie. No więc jakie wedłóg was by było najlepsze autko?
radoslav04
Nowicjusz

Miejscowość: Białystok

02 Sie 2010, 22:20

wedlug mnie wszystkie kombii maja skladane siedzenia
a co do marki i modelu auto to niewiem jaki masz budzet i wymagania co ci sie podoba
Papież? A ile on ma dywizji?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

Miejscowość: kuj-pom inowrocław

03 Sie 2010, 21:48

A no więc co do budżetu to jak narazie nie wiem jak to będzie, bo dopiero niedługo 18 lat ale pewnie gdzies tak do 7 tysięcy używany a wymagania to tam żeby jeździł i mało palił :wink:
radoslav04
Nowicjusz

03 Sie 2010, 23:56

hehe no ladnie a wiec potrzebujesz samochodu na laski zeby zaszalec tak?
a za 7 tys. jest duzy wybor kombi

J. Stalin
emilo222
Aktywny

04 Sie 2010, 20:33

EE skad wiedziałeś?:D no wlasnie chodzi o to ze jak gdzies pojechac na kilka dni razem z nocami to wiesz:D a jakies polecasz duze i zeby malo palily?:)
radoslav04
Nowicjusz

04 Sie 2010, 21:13

radoslav04 napisał(a):jakies polecasz duze i zeby malo palily?:)

Hehe, można zrozumieć że o te dziewczyny pytasz :mrgreen:
///sry za offtopa ;p
Kakameo
Początkujący

Miejscowość: ok. Wadowic
Auto: Seicento 900 41KM
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    Renault Twizy w Łazienkach Królewskich
    Renault Twizy zostało zaprezentowane przy hipodromie w Łazienkach Królewskich, w czasie finałów zawodów jeździeckich w skokach przez przeszkody. Twizy daje początek nowej epoce pojazdów elektrycznych, ...

04 Sie 2010, 21:21

może jakaś Vectra B np. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
luck112
Początkujący

Miejscowość: Wręczyca Wielka
Prawo jazdy: 10 02 2013
Auto: Renault Scenic III

05 Sie 2010, 08:46

Kakameo napisał(a):

///sry za offtopa ;p

hehe:) no duze to nie zabardzo:D a zeby malo palily to nie "malo" tylko "wogle" bo nie lubie jak ktos pali;) a zreszto juz mam wiec nie szukam dziewczyny tylko wozu!:D

@luck112
no vectra B ta co podałeś to nawet nawet:D niezła:) nawet bardzo dobra:D polecacie jakies jeszcze?
radoslav04
Nowicjusz

05 Sie 2010, 10:01

radoslav04 napisał(a):
Kakameo napisał(a):

///sry za offtopa ;p

hehe:) no duze to nie zabardzo:D a zeby malo palily to nie "malo" tylko "wogle" bo nie lubie jak ktos pali;) a zreszto juz mam wiec nie szukam dziewczyny tylko wozu!:D

@luck112
no vectra B ta co podałeś to nawet nawet:D niezła:) nawet bardzo dobra:D polecacie jakies jeszcze?

wez sobie pognita(kazda predzej czy pozniej ma rdze a jak Polacy naprawiaja niskim kosztem mozna sie domyslic) i zrob porzadnie we wlasnym zakresie(zlec porzadnemu warsztatowi oczywiscie). kupisz taniej wyremontujesz i masz pare lat spokoju:)
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

05 Sie 2010, 11:01

moze jakis VAN ?

J. Stalin
emilo222
Aktywny

05 Sie 2010, 20:44

nie no Van to chyba nie zabardzo bo duzo pala a ja chcem takiego kombiaka ktury malo pali i ma pojemny bagażnik po złozeniu kanap:) no chybaze sie znajdzie jakis tani van i malo palacy:D to to juz cos innego:D
radoslav04
Nowicjusz

05 Sie 2010, 22:12

scenik niezła bryczka ale nie wiem czy za 7 tys bedzie jakis wzgledny silniki od 1.6 sie zaczynaja -]

J. Stalin
emilo222
Aktywny