Serdecznie zapraszamy do naszego sklepu samochodowego przy ul. Gimnazjalnej 18a w Warszawie (BEMOWO) lub na [link wygasł]
Znajdziecie u nas najlepsze kosmetyki do samochodów oraz akcesoria takich marek jak: SmartWaxC Chemical Guys Nanoshine Ceramic Pro Autobrite Car Pro Mothers Poorboys Collinite Flexipads
Jesteśmy również dystrybutorem maszyn polerskich z serii Rupes BigFoot.
Dla wszystkich użytkowników forum rabat 5%. Wystarczy przy rejestracji wpisać FORUM2015 w polu kod rabatowy.
Tuningowany Lexus LC 500 na SEMA Show w Las Vegas Wyścigowa wersja Lexusa LC 500 powstała na bazie prototypu. Auto zadebiutowało wczoraj na targach Specialty Equipment Market Association w Las Vegas. Ma nadwozie o zoptymalizowanej aerodynamice, sportowe zawieszenie, hamulce, ...
Jak bezpiecznie korzystać z pobocza? Pobocze zajmuje trzecią pozycję wśród miejsc, gdzie najczęściej dochodzi do wypadków drogowych(1). Choć przepisy jasno określają, kto i w jakiej sytuacji może poruszać się po poboczu oraz kiedy można zatrzymać ...
Trzask - Bogdan Woszczerowicz Firma TRZASK - Bogdan Woszczerowicz działa od 1993 roku i od początku wykonuje "ultrabond" naprawy szyb samochodowych (klejenie szyb samochodowych). Stosowana przeze mnie amerykańska technologia Ultra B-O-N-D Inc. (licencja nr 441) pozwala reperow ...
AUTO-TŁUMIKI Andrzej Matysiak Tłumikarz - Andrzej Matysiak. Mam wiele lat doświadczenia w branży motoryzacyjnej - ponad 20 lat pracy w jednym z serwisów. W 2013r. otworzyłem warsztat AUTO-TŁUMIKI. Zależy mi na zadowoleniu Klientów z wykonywanych usług i dobrej opinii o w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.