Sklepy, serwisy itp czyli gdzie co kupić i zamontować

29 Paź 2010, 13:27

Myślę, że się przyda taki temat =)
Na każdym zebraniu jest tak, że ktoś musi zacząć pierwszy, więc ja zacznę.

Mogę na początek polecić firmę Bobrek, sklep z częściami do skrzyń i mostów do samochodów ciężarowych, koło Strykowa pod Łodzią. Chłopaki mają duży asortyment na miejscu, fachową obsługę i szybką wysyłkę, czym bardzo przypadli mi do gustu.
Pozdrawiam
Ostatnio edytowany przez cajron, 31 Paź 2010, 14:15, edytowano w sumie 1 raz
cajron
Nowicjusz

Miejscowość: Łyszkowice

08 Gru 2010, 21:40

To ja polecę firmę Largo z Łodzi handlującą częściami do wind załadowczych. Duży wybór części do większości wind używanych na polskim rynku. W razie potrzeby, możliwość sprowadzenia części na zamówienie. Sklep internetowyl z aktualną ofertą części. Można zamawiać mailem, ze sklepu i telefonicznie. Sprzedaż wysyłkowa firmami kurierskimi - zwykle towar dociera następnego dnia do klienta. Firma prowadzi też naprawy wind załadowczych, rejestracje w UDT, odtwarzanie dokumentacji itp.
Ostatnio edytowany przez Grzegorz2, 09 Gru 2010, 23:50, edytowano w sumie 1 raz
Grzegorz2
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować?
    Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
    Design Vision GTI - światowa premiera nad Wörthersee
    Zlot GTI Wörthersee to kultowa impreza dla pasjonatów motoryzacji. W 2013 roku spodziewanych jest około 150.000 fanów modelu GTI. W dniach 8-11 maja austriackie Reifnitz będzie dla nich prawdziwą mekką. ...