Skoda 105l propozycje silnika : )

20 Wrz 2010, 22:43

Witam : ) mam od jakiegoś czasu piękną skodę 105l z 77 roku w naprawdę świetnym stanie. od ojca dostałem drugą trochę młodszą i chciałem ją trochę przerobić . a mianowicie wpasować większy silnik. mam możliwości ale nie mam pomysłu z jakiego samochodu takowego wziąć. teraz jest coraz mniej samochodów z silnikami usadowionymi centralnie . jakieś pomysły.?
kami212ga
Nowicjusz

Miejscowość: Gdynia

21 Wrz 2010, 00:54

a dlaczego masz brać silnik z auto co ma centralnie silnik?? po za tym skoda ma silnik z tyłu a nie centralnie. temat bez sensu, nie podałeś ani kosztów jakie chcesz ponieść, ani zakresu przeróbek ani mocy przyszłego silnika,
Serce bije w tempie obrotów maszyny
bodziokardasz
Zaawansowany

Miejscowość: Czarna Ziemia
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Paliwo można produkować nawet z wody morskiej
    Naukowcy z Uniwersytetu Stanforda opracowali nowatorską metodę produkcji wodoru z wody morskiej z użyciem energii elektrycznej. Rozpowszechnione dziś elektrolizery wymagają stosowania czystej wody, gdyż woda morska powoduje ...