Mam pytanie odnośnie czujnika świateł w bagazniku.
Gdzie taki czujnik się znajduje? Nie świeci mi światło w bagażniku i nie wiem gdzie mam tego szukać
Czy ktoś może mi pomóc? Z góry dziękuję.
M
Jak się nie mylę,to włacznik światła bagażnika jest w zamku.Ale zanim zaczniesz się do niego dobierać,to sprawdz żarówkę i czy dochodzi do niej napięcie.
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
Nie daj się przekręcić Czy wiesz o tym, że kupując samochód sprowadzany z zagranicy, możesz żądać od sprzedawcy certyfikatu z ostatniej kontroli pojazdu wykonanej w kraju pochodzenia samochodu z informacją o jego przebiegu.
Najwyższy czas na zmianę opon z letnich na zimowe Dla kierowców, którzy korzystają z opon sezonowych, najwyższy czas na zmianę ogumienia z letniego na zimowe. Kierujący w Polsce mają obowiązek dbania o stan techniczny pojazdu, a jego istotnym elementem jest ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.