SKODA FABIA I 1.4

31 Sie 2015, 15:46

Co myślicie o tej fabii?
[link do oferty na Allegro wygasł]
Dzisiaj byłem obejrzeć o poza tym że widziałem 2 małe pęknięcia na zderzaku i troche wyblaknięty znaczek skody to wszystko wydawało się być w porządku,
auta wizualnie mi się podoba(wnętrze też) więc nie piszcie że mam nie kupować bo brzydkie, prosze was tylko o opinię o awaryjności auta,jak z silnikiem(chociaż mam z nim doświadczenie bo rodzice mają go w golfie IV i poza brakiem koni to wszystko z nim dobrze) i czy nie widzicie na zdjęciach czegoś co ja na żywo nie widziałem :sly:
robson29
Nowicjusz

Auto: nie mam

31 Sie 2015, 15:49

Prawe przednie drzwi w innym odcieniu?
Ciemniejszy słupek.
Kieł
Stały forumowicz

Auto: Nie mam

31 Sie 2015, 15:51

gość nie od dziś handluje autami, więc robi tak zdjęcia aby nie było widać wad

Sprawdzałeś go miernikiem lakieru?
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

31 Sie 2015, 15:52

nie sprawdzałem go dzisiaj dokładnie przejeżdżałem obok to wleciałem obejrzeć ale niedługo mam zamiar wybrać się tam z mechanikiem.
robson29
Nowicjusz

31 Sie 2015, 15:57

zastanawia mnie też to oznaczenie GT nigdzie nie znalazłem żeby były takie Fabie( jak już to RS), dodałem to nawet na forum fanów fabii i też o tym nie słyszeli, dodam że auto ma takie znaczki nad tymi migaczami obok drzwi z napisem GT
robson29
Nowicjusz

31 Sie 2015, 15:58

to jest albo jakaś limitowana wersja w EU, "projekt" jakiegoś domorosłego "tunera" albo wymysł handlarza
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i3 Concept Coupe - bezemisyjny pojazd koncepcyjny
    Podczas światowej premiery BMW i3 Concept Coupe firma BMW Group pokazała dynamiczną i ekscytującą wersję bezemisyjnego pojazdu koncepcyjnego z segmentu ekologicznych samochodów klasy premium. Pojazd studyjny zaprezentowano ...

31 Sie 2015, 16:06

to chyba jest jakaś limitowana edycja bo na olx udało mi się znaleźć 2 takie z takimi samymi znaczkami, miały takie same wyposażenie ,ten sam zderzak a nawet silnik co wydaje mi się troche śmieszne nazywac auto GT z slinkiem 1,4 :lol:
robson29
Nowicjusz

31 Sie 2015, 19:58

Przednie prawe drzwi na pewno malowane albo wymieniane do tego przedni zderzak też jakiś dziwny,pierwszy raz taki wogóle widze na Fabii.. według mnie to zwykła Fabia z kilkoma udziwnieniami,kierownica jest z wersji Sportline,fotele nie widać dokładnie ale też mogą być (zazwyczaj były kubełki).
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

31 Sie 2015, 21:04

co do drzwi to się zgadzam, a co do wersji GT to istniała rzeczywiście udało mi się znaleźć kilkanaście ogłoszeń z takimi samymi fabiami, wszystkie miały identyczne wyposażenie jak ta z ogłoszenia które wstawiłem.
robson29
Nowicjusz

01 Wrz 2015, 05:14

Wyposażenie to małe piwo ale silnik się nie zgadza według google GT miało 2.0 a nie 1.4...
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012