Witam. Mam problem. to wygląda tak. wykręcam swiece. krece rozrusznikiem. z pod jednej swiecy benzyna wydmuchiwana jest w nadmiernej ilosci. nawet kroplami. nie zawsze jest to z pod tej samej swiecy. a odpalic ja jest bardzo ciezko. czasem nawet wogole sie nie da. nie mam pojecia jaka jest przyczyna. prosze o pomoc.
jednak nie pomoglo. teraz wyglada to tak ze tego paliwa jest wychlapywana taka iliosc ze mozna na szklanki odmierzac... Zaczynam sie obawiac ze moze byc blok uszkodzony... wymienie blok i dam znac czy pomoglo. echhhh... skoda-magiczny sprzet...
Ogrzewanie postojowe - 5 rzeczy które powinieneś o nim wiedzieć Samochód nie musi być fabrycznie wyposażony w ogrzewanie postojowe. System ten można zamontować praktycznie na każdym etapie użytkowania danego pojazdu. Lista zalet tych systemów jest długa, a korzystanie z ...
Toyota Celica Supra Toyota Celica Supra została wyprodukowana w 1983 roku. Wielu uznaje, że jest to jeden z najlepszych modeli sportowego auta, który wyszedł spod szyldu Toyoty. Samochód ten zdobył wiele nagród i wyróżnień ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.