Skoda Felicja 1.3LXI - Car Audio. Głośniki na tył w półkę

06 Lip 2009, 22:56

Witam. Jestem początkującym w zakładaniu i dobieraniu car audio. W mojej skodzie felicji są tylko 2 głośniki z przodu w drzwiach. Mam zamiar puścić kable pod plastikiem z prawej strony i kupiłem tanio takie 2głośniki [link do oferty na Allegro wygasł]

Jak mam je zamontować z tyłu w półkę ??
Jaki jest rozmiar głośników w przednich drzwiach??
Z jaką największą mocą mogo wstawić głośniki w przód w drzwi ??
Muszę zainwestować w wzmacniacz ?? Jaki??

Mam taki kabel [link do oferty na Allegro wygasł]\

Narazie chcę zamontować te głośniki na tył. Najlepiej powiedzcie mi jak mam to pokolei zrobić.
Mój budżet jest mocno ograniczony. Mogę maxymalnie dorzucić 100zł na dodatkowe bajery.
Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję za pomoc. :idea: :idea:
kitac
Nowicjusz

Miejscowość: Kutno

07 Lip 2009, 15:03

kitac napisał(a):Witam. Jestem początkującym w zakładaniu i dobieraniu car audio. W mojej skodzie felicji są tylko 2 głośniki z przodu w drzwiach. Mam zamiar puścić kable pod plastikiem z prawej strony i kupiłem tanio takie 2głośniki [link do oferty na Allegro wygasł]

Jak mam je zamontować z tyłu w półkę ??
Jaki jest rozmiar głośników w przednich drzwiach??
Z jaką największą mocą mogo wstawić głośniki w przód w drzwi ??
Muszę zainwestować w wzmacniacz ?? Jaki??

Mam taki kabel [link do oferty na Allegro wygasł]\

Narazie chcę zamontować te głośniki na tył. Najlepiej powiedzcie mi jak mam to pokolei zrobić.
Mój budżet jest mocno ograniczony. Mogę maxymalnie dorzucić 100zł na dodatkowe bajery.
Proszę o odpowiedz i z góry dziękuję za pomoc. :idea: :idea:

szkoda ze przed zakupem nie napisales tego posta bo zbednie wydales kase ...
w tylka polke nie powinno sie wkladac glosnikow .. mogles dolozyc i kupic cos dobrego w przednie drzwi jakis Odseparowany dwudrożny system powiedzmy HELIX DARK BLUE 62.1 i bylbys naprawde zadowolony + wygluszenie drzwi dalo by jeszcze lepszy efekt
co do ograniczen mocy glosnikow to nie ma mozesz wlozyc wszystko tylko kwestia funduszy co do wzmacniacze to powiedz jakie radio bedzie to zasilalo bo helixy powinny zagrac ladnie bez dopalu
gigit
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kołobrzeg