Skoda octavia czy warta ceny

02 Maj 2011, 21:36

witam poszukuje autka rodzinnego i wpadlo mi to ogloszenie czy warte jest tej cenny
Tak więc :
1,9 TDI 110 KM silnik oznaczony ASV nadwozie kombii + Hak (używany dwa razy ze sciąganą główką).
Produkcja 2004 , 1 rejestracja kwiecień (więc opłaty OC AC NW i przegląd) będą zrobione.
Auto od pierwszego właściciela , serwisowane w ASO do dziś. (właściciel niepalący)
Olej co 15 kkm wymieniany , wymienone turbo na nowe (poprzednia padła) , zrobione na nowej jakieś 20kkm. Nowy osprzęt klimatyzacji (wiatrak + sprzęgiełko).
W zeszłym roku nabita i odgrzybiona klimatyzacja.
Auto miało 3 przygody - mianowicie 3 razy dostałem w tył.
Dwa niegorźne (tylko rysy na zderzaku) i raz wymieniony zderzak na nowy (ASO) , podłoga i klapa nie ruszone.
Malowana klapa bagażnika (niestety bolączka octavii) na gwarancji.
Malowane tylne prawe drzwi (porysowane kluczem) oczywiście zdjęcia do wglądu.
Wszystkie szyby orginalne (czołowa troche porysowana).
Przebieg 175 kkm (więc chyba nieduży jak na ten rocznik) i rośnie ponieważ auto jest w ciągłej eksploatacji (100% orginalny - ksiązka serwisowa i nr VIN do wglądu).
Kolor granatowy , felgi alu na lato 15" AEZ Xylo (przydała by im się lakiernia - niestety lakier się złuszczył od środków chemicznych na myjni) do tego 15" blachy na zime + ori kołpaki.
Letnie opony to Pirelli P7 po jednym sezonie , zima Pirelli sotzero (chyba tak się to pisze) po dwóch sezonach.
Wersja DRIVE czyli :
Elektryka przód , elektryczne i podgrzewane lusterka (nowa wiązka) , 2 poduchy , ABS , klimatyzacja.
Cena :
No i tu najważniejsze - 22000 , oczywiście podlega negocjacji.
Samochód ten jest samochodem firmowym (nie mylić z flotowym czy też przedstawiciela handlowego)
W aucie zostały wymienione klocki i tarcze na nowe ORI i mają przebieg około 200 kilometrów więc nówki sztuki. Dla kupującego zostanie "ucięta" cena na koszt "dużego" przeglądu (kompletny rozrząd z pompą wody , oleje , filtry)
taki opis natomiast wizualny ok
zdravkov
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

02 Maj 2011, 21:49

Zrób przegląd w ASO lub stacji diag, ASV jest rozwinięciem AFN. Jak dostał 3 razy w tył to warto zobaczyć jak bardzo, czyli jaki stan podłogi z tyłu i miejsca na koło zapasowe, żeby się nie czepiali przy odsprzedaży.
adammtv
Aktywny

Miejscowość: Złoty Stok

02 Maj 2011, 21:55

podobno jest wszystko wporzadku nie bylo nic naruszone tylko zderzak zostal wymieniony fotki mam dostac mailem tylko cena za wyposazenie troszke duza ..mi sie zdaje a co do tych tarcz i klockow ori ???ja jestem laikiem a zabardzo na necie nie moglem znalesc recenzji

[ Dodano: 3 Maj 2011, 00:32 ]
oplaca sie czy nei bardzo
zdravkov
Nowicjusz

05 Maj 2011, 12:04

Ze zdjęć widać,że się opłaca,ale tak czy inaczej musisz sprawdzić samochód na stacji diagnostycznej zanim zdecydujesz się na jego zakup.
Bopss
Nowicjusz

Miejscowość: Suwałki

06 Maj 2011, 22:07

z opisu chyba ????
zdravkov
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

V Camp Jeep PL 2019 - "Na szlaku Route 66"
    Camp Jeep PL już po raz piąty zgromadził rzeszę miłośników i użytkowników marki. Miejscem tegorocznych zmagań były Mazury, a baza zlokalizowana była na terenie hotelu Mrągowo Resort&SPA. Swoją obecnością ...