REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
dewolaj napisał(a):Czy to jest normalne i czy pakować się w takie auto?
dewolaj napisał(a):Dlatego podejrzane mi się wydawało, że jednak są sytuacje, że auta mogą tyle stać nie kupowane
szybki napisał(a):dewolaj napisał(a):Dlatego podejrzane mi się wydawało, że jednak są sytuacje, że auta mogą tyle stać nie kupowane
Co to znaczy stać nie kupowane ?
toyman40 napisał(a):polacy to dziwni ludzie.
toyman40 napisał(a):Ostatnio ktos u mnie nie kupił auta bo bateryjka w pilocie była wyczerpana i pilot nie działał.
toyman40 napisał(a):A co cię interesuje to czy dane auto aktualnie jeździ 10km na miesiąc czy wogóle nie jeździ, czy jeździ 100km dziennie.
toyman40 napisał(a):Jeżeli kupuje nowe czy nowsze auto to swoim starym nie jeźdżę już, albo go sprzedaję i to mi wychodzi różnie, i mogę sprzedawać pół roku i nim po prostu nie jeździć.
toyman40 napisał(a):Ostatnio ktos u mnie nie kupił auta bo bateryjka w pilocie była wyczerpana i pilot nie działał.
dewolaj napisał(a):Bardzo mnie interesuje, bo jak stało przez ponad rok na placu to zaraz się okaże, że gumowe elementy zaczęły się odkształcać i parcieć, klima nie będzie szczelna, styki będą pośniedziałe itd.
Jakoś nie wierze w to, że jak auto stoi ponad rok nie ruszane to nie wpływa to negatywnie.
dewolaj napisał(a):Dla kupującego to nie jest tylko bateryjka, bo za chwile jak uruchomi pilot to może się okazać, że zamek centralny nie działa, alarm jest skopany, mechanizm od klapy nie działa, elektryka jest skopana.
dewolaj napisał(a):Ciągle nie dostałem odpowiedzi na pytanie:
dewolaj napisał(a):Bardzo mnie interesuje, bo jak stało przez ponad rok na placu to zaraz się okaże, że gumowe elementy zaczęły się odkształcać i parcieć, klima nie będzie szczelna, styki będą pośniedziałe itd.
dewolaj napisał(a):Jakoś nie wierze w to, że jak auto stoi ponad rok nie ruszane to nie wpływa to negatywnie.
dewolaj napisał(a):Kolejny przykład prywatnej osoby, która ma jedno lub dwa auta.
Ja nie planuje kupić od prywatnej osoby, tylko z salonu samochodowego, który ma 100 aut na placu i handluje nimi hurtowo z firmami leasingowymi lub sam oferuje samochody poleasingowe własnej marki.
dewolaj napisał(a):Odnoszę wrażenie, że najlepiej to przyjść kopnąć w koło i na tej podstawie stwierdzić, że auto jest super.
szybki napisał(a):Jeżeli Cię przerasta finansowo uzupełnienie klimy albo sprawdzenie i ewentualną konserwacja hamulców to niestety ale nie stać Cię na to auto.
dewolaj napisał(a):Może te raporty pokazują jakieś bzdury, albo przekłamane dane.