![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/leasing-kola-zebate-t40382.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Maciejkowy napisał(a):3-4 tys zł w Octavie? Myślę że chyba starałbym się kupić jakiegoś zadbanego żeby nie sypał się co chwilę.
Maciejkowy napisał(a):O Audi A4 myślałem ale nie za wielki w kombi?
To nie ma być landara tylko coś zwinnego pakownego -właśnie punkt wyjścia Skoda Octavia
Maciejkowy napisał(a):A co sądzicie o Seacie Exeo z początku produkcji?
Maciejkowy napisał(a):3-4 tys zł w Octavie? Myślę że chyba starałbym się kupić jakiegoś zadbanego żeby nie sypał się co chwilę.
Jak dbasz tak masz, ja zrobilem caly pakiet w aucie z polskiego salonu przy przebiegu 93tys To kwestia zdrowego rozsadku i podejscia a nie wiary w producenta ze 180tys silnik zrobi na 1 pasku rozrzadu a lancuchow w teorii wgl sie nie wymieniaBartolekk napisał(a):Jakoś mając silnik w Golfie z Octavii nie musiałem nawet 2k wkładać w auto także chyba zależy jak zadbany egzemplarz się kupi.
Maciejkowy napisał(a):V50 z 2,4 wstawiłem bo ponoć uchodzą za trwałe jednostki ale chyba 2,4T byloby lepsze?
A te 2,5T to jaki silnik? wydaje mi się że w tej wersji mało tego jest.
Bartolekk napisał(a):Volvo waży prawie 1500 kg i ma parametry silnika takie że do 4 tys obrotów niewiele można się spodziewać a to jest skrajnie nieużyteczny zakres obrotów (nikt tak nie trzyma auta wysoko, poza wyprzedzaniem chwilowym)
Maciejkowy napisał(a):To chcecie mi powiedzieć że auto z wyjechanymi tarczami i klockami na obydwu osiach jest zadbane?
Za 450zl to kupisz polowe rozrzadu, dolicz do tego lancuch na walki, napinacz hydrauliczny, uszczelke, sruby od fazatorów, jak pompa zdjeta to jeszcze popyhacz hpfp z oringiem. A gdzie swiece? filtr paliwa, kabinowy, powietrza, olej w skrzyni, do tego zawor odmy i czyszczenie nagaru i juz masz te 3kMaciejkowy napisał(a):Z tego co widzę rozrząd ok 450 zł + robota, olej może z 200, no to bez przesady, tzn mówię o Octavii.
i tak i nie, bo może być tryśnięte z powodu pierdół w rodzaju wieloletniego mycia na szczotkach, odprysków czy przygód parkingowych (zwłaszcza tyczy się to czarnych lakierów). Co do reszty pełna zgoda.Raziel11 napisał(a):Ty patrz czy auto nie jest w 5 kolorach
Baza z danymi technicznymi samochodów marki SKODA. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne SKODA