Luiz mieszkasz w Niemczech,mieszkańcy tego kraju lubią to co jest dobre a tanie,wolą to od równie dobrego a drogiego,nieraz jechałem przez Niemcy czy Austrię i widziałem mnóstwo bryczek na które u nas raczej macha się ręką gestem rezygnacji a to duży błąd ,Skody to świetne samochody ,ty Luiz dobrze o tym wiesz skoro pytasz o SUPERBA!Wiesz ile kosztuje wahacz do tego samochodu w ASO Skody?! 500 zł
![Shocked :shock:]()
Zapytaj o cenę tej części w ASO VW-agena lub AUDI (auta nic nie lepsze) ,ba pytałem z ciekawości o cenę wahacza oryginalnego w zwykłym sklepie motoryzacyjnym do mojej starej 190-tki,600 zł
za sztukę.Wy ludzie mieszkający za naszą zachodnią granicą jesteście oszczędni i dobrze
![Wink :wink:]()
Jedno mnie zastanowiło w SUPERBIE brak problemów z elektroniką ,jak Czesi tego dokonali ja nie wiem ,powszechnie wiadomo ,że VW-agenom te problemy nie są obce.Mitsubishi Lancer?!Cóż ten samochód już w springu ze Skodą Octavią w ocenie Fachowców pozostał w tyle
Mnie osobiście Lancer się zwyczajnie nie podoba,wygląda karykaturalnie ,pasuje młodemu chłopakowi ,statecznemu Gościowi absolutnie nie,to jest moja prywatna opinia.Skoda Superb?!Według opinii Fachmana testującego ten samochód ,cytuję!Chyba tylko znaczek Skody przeszkodzi Superbowi w zawładnięciu pierwszego miejsca w klasie premium
To samochod z pomysłem,system zmiennego otwierania tylnej kanapy(twindoor),ułatwia to załadunek bagaży oraz uzyskania cech sedana i hatchbacka równocześnie.Silniki?!Cóż jesli Mitsubishi w Lancerze Diesel wykorzystało silnik VW-agena to nie będę komentował jakości silnika w Skodzie(czytaj SUPERVWagenie)
![Exclamation :!:]()
Ja osobiście nawet nie zastanawiałbym się ,który z tych samochodów wybrać ,lubię baaardzo komfortowe bryki,wielkie!Stać cię na Superba?!To będziesz miał chyba najlepszy samochod w swej klasie obecnie,jeśli kupisz Mitsubishi będziesz miał świadomosć tego,ze Subaru analogowe jest lepszym samochodem.