REKLAMA
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
fajnie, że Skoda jest be, a to samo, tylko ze znaczkiem Audi już jest super i warto za to dać każdą kasędemirbiras napisał(a):Do czasu, kiedy to 16 letnie auto nie będzie wymagać napraw a wtedy to podwójnie się zapłaci
powiedz jeszcze ile wyjdzie bardzo prawdopodobny starter dla takiego zestawu i dlaczego będzie to połowa wartości autademirbiras napisał(a):To dla mnie wybór jest jeden - Passat, R4 turbo, przeważnie w rzeczywistości 200 koni+, jak jeszcze automat to już w ogóle
mike napisał(a):No i znów pytam, bo nie odpowiedziałeś mi ostatnio na to pytanie - raz piszesz, że 1.8T to stary śmietnik, słaby do tuningu, łańcuszek i teraz kupuje się tylko 2.0 TFSI na pasku 3tenniezepsuty, a w drugim temacie 1.8t jest już ok i polecasz go w dwóch modelach
Dlaczego połowa wartości auta? hmm z jednej strony szkoła Inviego że nie ma sensu przepłacać za 16 letnie auto grupy VAG, z drugiej oględziny z wujkiem Mietkiem który przecież we Fiacie 126p potrafił wydech wymienić na garażach, stąd w takim aucie też znajdzie usterki i potem się wkłada połowę wartości auta. Niektórzy zapominają że w skrzyni biegów tez sie olej wymienia, a bezobsługowe to są tylko rowery ( o ile łańcuch nie zleci) a nie 200 konne fury.mike napisał(a):powiedz jeszcze ile wyjdzie bardzo prawdopodobny starter dla takiego zestawu i dlaczego będzie to połowa wartości auta
właśnie też coś mi tu nie pasujeInvi napisał(a):a bezobsługowe to są tylko rowery
Ale walnąłeś babola