skora jest bardzo fajna i praktyczna bo jak coś sie na nią wyleje to szybko zetrzesz a jak ci sie na welur wyleje to będziesz miał problem nowsze gatunki skory w luksusowych autach typu lexus audi bmw i przede wszystkim mercedes nie parzą ale w starych autach czasami zdarzają sie takie rzeczy.jestem za skore szczególnie bezowa.
Oczywiście jak najbardziej za. Po pierwsze wygląda dużo ładniej, po drugie jest łatwiej ją utrzymać w czystości. Co do odparzania...hmm...jeździłem kilkoma w na prawdę upalne dni i nie miałem żadnych nieprzyjemności
GDYBY PRZEDNI NAPĘD BYŁ LEPSZY TO CHODZILIBYŚMY NA RĘKACH
Skóra super wygląda w upalne dni ci nie odparzy tyłka najlepiej jak by była wentylowana . Ale w zimę jak nie masz podgrzewanych siedzeń to dopóki się nie nagrzeje fotel to naprawdę zimno w tyłek
Audi SQ5 TDI exclusive concept Audi SQ5 TDI, dzięki mocy 230 kW (313 KM), staje się najwytworniejszym modelem serii Q5 i równocześnie pierwszym w historii Audi modelem S z silnikiem diesla. Tę nową serię quattro GmbH cechuje nie tylko dynamika. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.