Skradziony vw golf IV r. 2000 POMOCY

17 Lis 2010, 13:05

W nocy (16/17-11-2010) skradziono Volkswagena Golfa IV 1,9 TDI, 2000r. we Wrocławiu na ul. Borowskiej. Auto zadbane, nowe zimowe opony, szyberdach, srebrne, na blachach DSR. Stalo na parkingu w publicznym miejscu i nie wierzę, że to się mogło stać ;(((( Auto było na kredyt, do tego jestem ubogą osobą i nie mam szans na kupno nowego. Jeśli ktokolwiek ma jakieś informacje, proszę o kontakt, za cenne informacje, które pozwolą mi go odzyskać, czeka hojna nagroda. To auto znaczy dużo więcej, niż blachy i silnik- to marzenie mojego życia, a teraz mi je ktoś zabrał ;(((((((((((( Proszę o kontakt na maila, mogę podać też nr telefonu.
POMOCY
posiadaczka
Nowicjusz

Miejscowość: Niemcy

19 Sty 2011, 22:34

kurcze strasznie Ci współczue, sam teraz kupiłem auto (równiez sie troche zapożyczyłem) domyslam sie co to za ból. mam nadzieje ze auto juz sie znalazło??
lukasz
Zdunek16
Nowicjusz

Miejscowość: Torun

12 Kwi 2011, 23:41

Jak chce się miec skradzione auto to się własnie kupuje Golfa lub Passata
Undertaker
Nowicjusz

Miejscowość: Legnica
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Opel Astra OPC - najmocniejsza Astra w historii
    Podczas Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Genewie miała miejsce światowa premiera wysoce wyczynowej wersji Astry GTC, czyli nowej Astry OPC. Benzynowy silnik modelu OPC z bezpośrednim wtryskiem paliwa i turbodoładowaniem, ...