Skuter do 2000zł

07 Cze 2011, 14:11

witam - z góry przepraszam jeśli umieściłem post w złej kategorii - ale do rzeczy - chciałbym kupić skuter z uwagi na to, że korki coraz większe a dróg nie budują to do przemieszczania się w miejskim gąszczu chciałbym poruszać się na skuterze do którego NIE potrzebuję dodatkowego prawa jazdy - (posiadam kategorię B na samochody osobowe)

pytanie brzmi co kupić ? fajnie gdyby skuterek miał przynajmniej 5 koni mechanicznych . budżet max 2000zł
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

07 Cze 2011, 14:58

Lepiej chyba kupić używany a markowy, niż jakieś chińskie cudo z reala
koczas
Aktywny

Miejscowość: centrum Polski

07 Cze 2011, 15:10

Kup uzywany, za 2k zl znajdziesz tandete marketowa tylko, najlepjej zebys znalazl 80cm3, zarejstrowanego jako 50tke, bo 5KM, to jest porazka, jak tym ma jezdzic osoba dorosla. Ale nie wiem czy 80cm3, sie kupi za 2k zl.

Nie no sa do 2k zl 80tki, pierwsze lepsze linki z allegro:
[link do oferty na Allegro wygasł]
[link do oferty na Allegro wygasł]
Czimi
Stały forumowicz

Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: W210 220 CDI

07 Cze 2011, 15:31

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wg mnie simson, prosty w budowie, i większość sam naprawisz...
tomek.k
Początkujący

Miejscowość: radomsko

07 Cze 2011, 16:40

Jak pamiętasz jestem z Jaworzna (a więc blisko) i tak sie składa że kumpel ma akurat do sprzedania swój skuter którego moge z czystym sumieniem polecić,rocznik 2007,przebieg tylko 4tys.km (skuter więcej stoi w garażu jak jeżdzi bo kumpel na codzień ma auto),2kaski daje gratis,chce za niego 1500zł (oczywiście do małej negocjacji).Jak jesteś zainteresowany to pisz na pw a podam więcej szczegółow i namiary do kumpla.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Jakie są korzyści z jazdy hybrydą?
    Coraz większa liczba kierowców przekonuje się o zaletach napędu hybrydowego. Korzyści finansowe wynikające z niewielkiego spalania to dopiero początek. Coraz większe zainteresowanie społeczeństwa jakością powietrza ...