Panowie mam taką sprawe,mianowicie po zimie jak dobrze pójdzie będę chciał od kumpla kupić skuter i teraz tak,mam dwa pytania,pierwsze to czy skutery przechodzą przegląd?Bo ostatnio gdzieś natknąłem sie na artykuł że to sie ostatnio zmieniło i muszą go przechodzić,jak to jest faktycznie?A drugie moje pytanie brzmi czy ktos sie orientuje ile może kosztować OC za rok na skuter dla osoby bez zniżek?Z góry dzięki za odp.
barol91 napisał(a): jak ale dalej niewiem co z tym przeglądem.
Barolku jesteś młody i masz dobry wzrok a więc kukaj i czytaj... DZ.U. 97 poz.802 a konkretnie Art.6 pkt 1,2 ....Tam masz wszystko jak na patelni napisane na temat badań tech.skutera,motoroweru ....
Przyjemnej lektury...
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło. Nie odpowiadam na PW.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
[SUV-D]Captiva 2,0 / Santa Fe II 2,2 / Sorento I 2,5 / Outlander I 2,0 Podstawowe kryteria zestawienia: - SUV segmentu D - silnik diesla o mocy ok. 150KM - manualna skrzynia biegów - modele z okolic 2007 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Chevrolet Captiva 2,0 VCDI - 150KM - Hyundai ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.