Czy zamiast folii nie lepsze byłoby nałożenie nanopowłoki, która można nałożyć samemu bez wydawania pieniędzy w salonie? Znalazłem artykuł na temat skuteczności. Używałem takich na szyby i byłem zadowolony, ale nie wiem jak się to sprawdza w przypadku lakieru?
Mnie za oklejenie całego auta folią carbon w CarFashion (fashioncar.pl) zaproponowali 6400 zł oraz 4600 zł, gdybym zdecydował się na mat. Już chyba bardziej opłaca mi się lakierowanie... znajomy lakiernik zaproponował mi cenę 3000 - 4000 zł za przemalowanie wszystkiego.
Mitsubishi e-Evolution Concept MITSUBISHI e-EVOLUTION CONCEPT jest jeżdżącym prototypem, który odzwierciedla strategiczne kierunki, w których w przyszłości będzie się rozwijać marka Mitsubishi Motors. Łączy atuty samochodów typu SUV, ...
Ja korzystałam z takiej firmy i jestem bardzo zadowolona z efektu. Ludzie po szkoleniach, dobre ceny, sprawdzona firma na Śląsku. Polecam jeśli ktoś chce fajnie odnowić autko.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.