Witam. Nadszedl czas zmian i czas sprzedac moja Ibize II. Chcialbym sie zapoznac z waszymi opiniami poniewaz chce kupic samochod do 8-9 tys. Silnik do 2500 najlepiej benzyna z gazem sedan lub kombi. Dojazd 2x w tygodniu po 140 km(ja+4 osoby w samochodzie +bagaz) i uzytkowanie po miescie(zwykle sam). Zalezy mi na tym zeby byl to samochod wygodny duzy i komfortowy. Chcialbym zeby mial tez dosyc dobre osiagi ( Ibiza II 1.9 TDI afn 110 kucy poprzedni samochod wiec troszke sie przyzwyczailem do dobrego odejscia). Oczywiscie samochod nalepiej gdyby byl po oplatach ale wliczam rejestracje oc i drobne naprawy na start ( okolo 3500 na start w samochod moge wpakowac). z gory dziekuje za pomoc! a i moze myslicie ze po miescie duzy samochod to niewypal ale mam gdzie parkowac wiec jezeli o to chodzi to nie ma problemu dla mnie;)) mam jeszcze jedno pytanie : czy w tym budzecie kupie jakas fajna e39 nawet z poczatkow lat produkcji?? bo szczerze zastanawiam sie nad tym autem podoba mi sie i spelnia wszystkie moje wymagania. z gory dziekuje za wypowiedzi i pozdrawiam !
A nie może być więcej niż 2,5 bo np. jest fajny pug 406 3,0 V6 208 KM, Omega 2,5 może być też 3,0 V6, Ford mondeo mk2 2,5 V6, BMW E34 525i albo większe.
Opelek fajna propozycje ale ciezko znalezc w dobrym stanie blacharskim(kolega szukal dlugo ale znalazl fajna omege) z tego co wiem 3.0 nie ciesza sie dobra opinia jezeli jestem w bledzie przepraszam. nie wiem co sadzic o fordzie bo nie rozgladalem sie za nim. jak z awaryjnoscia moze ktos powiedziec?? 406 hmmm moj brat mial ale narzekal na drobne usterki i szybko sie pozbyl szczegolnie elektryka padala ale moze trafil na taki egzeplarz? moze ktos podrzucic cos na ten temat?
marcinex28 napisał(a):dobra propozycja ford napewno sie zastanowie i to dobrze. a myslisz ze mk 3 da rade w tej cenie czy lepiej sie rozgladac za dobrze utrzymanym mk2??
MK3 za tyle lepiej dobrze utrzymane mk2 z db. wyposażeniem.
Czy klasyk może być wyposażony w nowoczesne technologie? Właściciele klasycznych samochodów nie zawsze trzymają swoje cacka "pod kocem". Można spotkać również takich, którzy – chcąc wygodnie korzystać z takiego auta na co dzień – wyposażają go w ...
Dbaj i nie trać na wartości – kosmetyki samochodowe z najwyższej półki Każdy, kto myśli poważnie o sprzedaży swojego samochodu po kilku latach, dba o niego jak należy. Regularnie serwisuje i dokonuje przeglądów. Ponadto wymienia wszystkie części eksploatacyjne i płyny na czas. Używa dobrej ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.