Smycz + długopis - gadżety naszego forum

12 Lip 2009, 09:45

Wolałbym koszulkę z większym napisem albo jakąś łatwo ropoznawalną z daleka (charakterystyczną). Jak będzie biała z malutkim napisem albo logo na piersi,to zniknie w tłumie i na pewno jak będę na tych wakacjach,to nie zwrócę uwagi na kolesia który mnie minie... Uważam też że lepiej za koszulkę zapłacić 10 zł więcej ale nich będzie z przyzwoitego materiału.
Druga sprawa,to jakiś fajny gadżet do auta z logo forum. Można by pomyśleć o jakiejś nalepce na tylną szybę z logo.Można się będzie rozpoznać na drodze. Chętnie też zobaczyłbym breloczek do kluczyków. :smile:
artur73
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna

24 Lip 2009, 10:23

Też jestem za większym napisem na koszulce. Kiedyś kupując buty przez internet dostałem gratis koszulkę. Napis co prawda był wprasowany o średnicy 10cm na 10cm. Ale i tak nikt nie zwracał na to uwagi. Na dużej koszulce coś tak małego ginie.....

Moim zdaniem najlepszym rozwiązaniem jest konkurs - na projekt koszulki. Na pewno gdzieś tu na forum kryją się graficy, którzy zrobią to skromnie i efektywnie.

A koszulki przydałyby się jak najszybciej :D bo po wakacjach to raczej nie spotkamy swoich na plaży, czy to w innych miejscach.

:)
aesir
Nowicjusz

Miejscowość: Radomsko
Auto: Fiat Panda II
Silnik: 1.2 60KM
Rok produkcji: 2003

24 Lip 2009, 21:30

Na innym forum, gdzie jestem, mamy takie koszulki, które są w taki sposób zrobione (napisy), że widać z daleka.
Z tyłu u góry na plecach na całej szerokości adres forum, a z przodu z lewej strony mogłobybyć samo "forumsamochodowe", a pod tym napisem nick danego użytkownika. Oczywiście motyw samochodu z naszego logo też by się sprzydał.
Kasik
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 99
Miejscowość: Opolskie

25 Lip 2009, 11:40

Kasik napisał(a):Na innym forum, gdzie jestem, mamy takie koszulki, które są w taki sposób zrobione (napisy), że widać z daleka.
Z tyłu u góry na plecach na całej szerokości adres forum, a z przodu z lewej strony mogłobybyć samo "forumsamochodowe", a pod tym napisem nick danego użytkownika. Oczywiście motyw samochodu z naszego logo też by się sprzydał.

O właśnie o takich koszulkach również myślałem ale z tym nickiem to chyba trochę problem może byc :sad:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

26 Lip 2009, 23:06

Dokładnie, z nickami to każdą koszulkę trzeba robić na osobne zamówienie. Rozmiar i napis. Lepiej same logosy i napisy z forum :)
aesir
Nowicjusz

Miejscowość: Radomsko
Auto: Fiat Panda II
Silnik: 1.2 60KM
Rok produkcji: 2003

23 Sie 2009, 22:11

Koszulki są świetne
A ja chętnie widziałbym też podkłady pod tablice rejestracyjne
svay
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje gazowe III generacji
    Najmniej popularny typ instalacji LPG, będący niejako pośrednim pomiędzy II a IV generacją. Trudno obecnie spotkać nowe takie zestawy, gdyż rynek zdominowały systemy sekwencyjne. W instalacji gazowej III generacji wyeliminowano ...
    Złość i agresja - niebezpieczni kierowcy na drodze
    Agresja, wulgarne gesty, utarczki słowne czy nawet fizyczna przemoc wobec innych uczestników ruchu to objawy syndromu "wściekłego kierowcy", zwanego przez psychologów także Mad Maxem1. Złość i agresja przenosi ...

24 Sie 2009, 00:05

Ojj, dlaczego z kołnierzykiem? Jestem kobietą... i w koszulce typu polo zbyt ciekawie bym nie wyglądała. Zwłaszcza, że rozmiary koszulek męskich są o wiele większe od damskich. Uniwersalne będą dużo bardziej praktyczne :) I będę mogła w takiej chodzić i ja :)
galadieraa
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

05 Wrz 2009, 04:36

Najlepiej zwykłą koszulkę T-Shert, nie na widzę koszulek z kołnierzykami...
Do tego.... Haftowany napis. Wiesz ile kosztuje haftowane głupiego napisu na koszulce? Najlepiej aby był to zwykły Sitodruk. A materiał jak najwyższej jakości, ale tak żeby cena nie przekraczała 30zł :razz:
teleimpact
Nowicjusz

Miejscowość: Bielsko-Biała

19 Wrz 2009, 23:10

Koszulki polo moim zdaniem są zdecydowanie lepsze. Ale jak ktoś woli to zawsze lepiej jak jest jakiś wybór, więc fajnie było by móc wybrać i mieć wybór pomiędzy polo i z kołnierzykiem. Ale biała?? Jak ktoś lubi to ok, ale zdecydowanie poważniejszy i bardziej praktyczny teraz, zwłaszcza że jesień za pasem, byłby jakiś ciemny i poważny kolor.
Adres forum na plechach i logo z przodu po lewej stronie - genialny pomysł:-)
Apel do Adminów - zadziałajcie z koszulkami, jak będą możliwe do zamówienia to na pewno ja i wielu innych zamówi od kopa.

Pozdrawiam wszystkich forumowiczów
SpaRkler
Sparkler
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kraków

21 Wrz 2009, 20:38

Popieram galadiereę. Ja też jestem kobietą i to drobną, wobec tego przydałyby się koszulki uniwersalne albo też w wersji dla kobiet. :wink:

[ Dodano: Pon Wrz 21, 2009 20:56 ]
Chciałam zamówić tę smycz z długopisem i to szt. 2 i jakoś nie mogę, bo coś mi nie wychodzi. Może już się skończyły? A może coś robię nie tak?:cry:
Jolinka
Nowicjusz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa

22 Wrz 2009, 18:13

Jolinka napisał(a):Chciałam zamówić tę smycz z długopisem i to szt. 2 i jakoś nie mogę, bo coś mi nie wychodzi. Może już się skończyły? A może coś robię nie tak?:cry:

Spróbuj teraz był problem z wysyłka formularza, ale już go rozwiązałem https://www.forumsamochodowe.pl/dodatki/formularz/

Jeżeli chodzi o koszulki to na pewno będą i dla kobiet, termin przybliżony to druga połowa października.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2016

11 Lis 2009, 21:10

Są już te długo oczekiwane koszulki ?? Mile widziane zdjęcia! :grin:
Pozdrawiam,
norpaw
norpaw
Stały forumowicz

Zdjęcia: 9
Miejscowość: k/Poznań

10 Gru 2009, 20:42

Chciałbym się spytać czy można jeszcze zamawiać ten zestaw smycz+ długopisy i czy jest możliwość zapłaty przy odbiorze? :wink:

[ Dodano: Pon Gru 14, 2009 15:30 ]
halo jest tu ktoś? :grin:
remek19
Nowicjusz

Miejscowość: Knurów

30 Sty 2010, 15:56

Wypełniłem formularz, spodobały mi się te gadżety, ale gdy chcę go wysłać, wyskakuje mi taki oto błąd:

unable to authenticate to smtp server

Prosze o szybką odpowiedź.
Burning
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: Nie mam

01 Lut 2010, 00:35

Burning napisał(a):Wypełniłem formularz, spodobały mi się te gadżety, ale gdy chcę go wysłać, wyskakuje mi taki oto błąd:

unable to authenticate to smtp server

Prosze o szybką odpowiedź.

Był pewien problem z wysyłką formularza (zmiany zabezpieczeń), ale w tej chwili został już zaktualizowany i nie powinno być problemu.
Pozdrawiam,
Artek
ArteK
Forum Samochodowe

Zdjęcia: 11483
Prawo jazdy: 12 12 1996
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: Toyota Auris TS Hybrid, Yaris
Silnik: 1.8 Hybrid, 1.3 VVTi
Paliwo: Hybryda
Typ: Kombi