Solidne auto do 20tys.

31 Lip 2013, 22:43

Witam Wszystkich!
Jestem już kierowcą od pewnego czasu i po wyjeżdżeniu Uno do granic rozsądku postanowiłem zainwestować w coś nowego. Z drobną pomocą siostry mój kapitał będzie oscylował w okolicach 20tys. zł. Poszukuję jakiejś osobówki klasy średniej/ średniej niższej w tym przedziale. Interesuje mnie jak najmniejsza awaryjność i wysoka niezawodność. Szukam nie "najstarszego" samochodu, którym będę mógł pojeździć ponad 5 lat, i w którego nie będę musiał co chwilę ładować pieniędzy z powodu na częste usterki lub drogie części. Co polecacie? Tylko prosiłbym Was o jakieś logiczne i uzasadniane odpowiedzi.
Z góry wszystkim dziękuję.
Slavko35
Obserwowany

Auto: FIAT Uno

03 Sie 2013, 07:55

może
skoda superb I ale byś musiał trochę dołożyć tak z 3 tys aby mieć taką lepszą
fluor
Nowicjusz

Auto: Nie mam
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

BMW i3 Concept Coupe - bezemisyjny pojazd koncepcyjny
    Podczas światowej premiery BMW i3 Concept Coupe firma BMW Group pokazała dynamiczną i ekscytującą wersję bezemisyjnego pojazdu koncepcyjnego z segmentu ekologicznych samochodów klasy premium. Pojazd studyjny zaprezentowano ...
    Dlaczego Polacy kochają miejskie hybrydy?
    W samochodach do miasta najbardziej cenimy niskie spalanie i wysoki moment obrotowy pozwalający na szybsze włączanie się do ruchu, dostępny w możliwie najniższym zakresie obrotów. Jeszcze do niedawna warunki te spełniały ...