A 1.6 FSI 115 KM ? Każdy odradza ten silnik. Mogę kupić żonie A3 właśnie z tym silnikiem od dobrego znajomego, ale strasznie się waham słysząc co mówią na jego temat. Jemu od kiedy go użytkuje nic się odpukać nie działo. Co myślicie ? Najechane 277k.
Mam znajomego który ma takie 1.6 fsi . 2 razy robił rozrząd przez 80tys i raz padła pompa wysokiego ciśnienia. Mniej pali niż 102 konny ale sam nie wiem czy bym to kupił
kup lepiej coś od toyoty/hondy/mazdy a nie pchaj się w gó...o warte silniki benzynowe od VW/Audi Dobre silniki Audi/Vw Benzynowe skończyły się już dawno. jakoś z 15 lat temu VW/Audi to TDI zostało dobre, jako tako
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Inauguracja sezonu WSMP. Szybkie auta, mocna obsada, zwycięska Rdest 120 zawodników i zawodniczek, goście z zagranicy, piekielnie szybkie auta i zacięta rywalizacja w pucharach - w pierwszy weekend lipca na Torze Poznań rozpoczął się sezon Wyścigowych Samochodowych Mistrzostw Polski. ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.