A 1.6 FSI 115 KM ? Każdy odradza ten silnik. Mogę kupić żonie A3 właśnie z tym silnikiem od dobrego znajomego, ale strasznie się waham słysząc co mówią na jego temat. Jemu od kiedy go użytkuje nic się odpukać nie działo. Co myślicie ? Najechane 277k.
Mam znajomego który ma takie 1.6 fsi . 2 razy robił rozrząd przez 80tys i raz padła pompa wysokiego ciśnienia. Mniej pali niż 102 konny ale sam nie wiem czy bym to kupił
kup lepiej coś od toyoty/hondy/mazdy a nie pchaj się w gó...o warte silniki benzynowe od VW/Audi Dobre silniki Audi/Vw Benzynowe skończyły się już dawno. jakoś z 15 lat temu VW/Audi to TDI zostało dobre, jako tako
Zmiana opony na letnie? Lepiej tydzień za późno niż dzień za wcześnie! Temperatury rano i wieczorem przekraczające 7 stopni Celsjusza to znak, że nadchodzi czas na zmianę ogumienia sezonowego. Nie warto jeździć latem na zimówkach, ale moment wymiany opon na letnie warto dobrze zaplanować. ...
Sezon na porywiste wiatry Od października do marca mamy w Polsce sezon na porywisty wiatr. Zimowe wichury różnią się od tych występujących latem swoją długotrwałością, ponieważ mogą siać zniszczenie nawet ponad dobę. Na co uważać w czasie jazdy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.