Szukam dość sporego samochodu, komfortowego na długie trasy z mocnym silnikiem benzynowym. Samochód ma być kompromisem pomiędzy bardzo dobrym prowadzeniem samochodów sportowych, a znakomitym poziomem komfortu dużych limuzyn. Do wydania mam 460tys.
Panamera mi się nie podoba, wygląda jakby była na coś chora. Poza dość sporo jeździ ich po drogach, chciałbym coś rzadko spotykanego. Czekam na kolejne propozycję. Myślałem że będzie większy wybór.
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Czy klasyk może być wyposażony w nowoczesne technologie? Właściciele klasycznych samochodów nie zawsze trzymają swoje cacka "pod kocem". Można spotkać również takich, którzy – chcąc wygodnie korzystać z takiego auta na co dzień – wyposażają go w ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.