Sportowe autko

26 Kwi 2010, 18:32

Eclipse II samochod technicznie bardzo przecietny ale ma ten sportowy wyglad i jakos tam jezdzi nie powodujac rujnacji w kieszeni .Oczywiscie tylko europejska wersja jest warta polecenia z silnikiem 2.0
Od Fiata Coupe dziela go lata swietlne bo tego Fiata uwazam za beznadziejnego knota i nie rozumiem przeslanek za jego wyborem
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

26 Kwi 2010, 19:30

dark13 napisał(a):Od Fiata Coupe dziela go lata swietlne bo tego Fiata uwazam za beznadziejnego knota i nie rozumiem przeslanek za jego wyborem

No to wytłumacz mi proszę, dlaczego tak uważasz :?:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Warszawa
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: BMW E60 530dA
Silnik: 3.0d
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2005

26 Kwi 2010, 19:54

Uwazam bo go widzialem i nim jezdzilem
Jest typwo po wlosku tandetnei i niestarannie wykonany z bardzo kiepskich materialow - tu oczywiscie pije do wnetrze .
Ten samochod jezdzi bardzo slabo -zreszta trudno sie spodziewac zeby jezdzilo dobrze cos co jest zbudowane na bazie taniego auta z polowy lat 80-tych czyli w tym przypadku Tipo
Taki Fiat Coupe to jest dobra propozycja dla tych ktorzy maja 5 tys zl i koniecznie chca sie wyroznic w czyms pseudosportowym bo tyle mniej wiecej jest wart..Ale majac wyzszy budzet lepiej omijac tego knota z daleka .Moje zdanie na podstawie kilkunastu minut jazdy tym badziewiem .
dark13
Początkujący

Miejscowość: szczecin

26 Kwi 2010, 20:44

Bardzo ciekawe co piszesz...
Jeździłeś zagazowanym 2.0 16V i na podstawie kilkunastu minut budujesz opinie o tym samochodzie. Pojeździłbyś 20VT to zrozumiałbyś, że ten samochód nie jeździ lecz lata. Tandetne wnętrze, kiepskie materiały.... To wnętrze projektował Pininfarina. I w Coupe właśnie chwali się jakość wykończenia. A właśnie jak jeździłeś FC za 5,000 zł to pozdrawiam. Bo za 5 to możesz kupić Golfa II albo III a nie zadbane nawet wolnossące 1.8 16V. A, że płyta podłogowa jest z Tipo to nie wiem co to ma do rzeczy... Jego sylwetka mimo upływających lat wciąż jest zdumiewającą i wzbudza zainteresowanie.
Bardzo słabo jeździ?... Ma zły rozkład mas bardzo ciężki przód, lekki tył i lubi go na zakręcie zarzucić... Ale i tak prowadzi się wyśmienicie. Zresztą ktoś kto na co dzień jeździ Passatem 1.9 TDI i jeździł 1 godz. FC nigdy w pełni nie pozna tego samochodu. Więc twoje hasła typu badziewia zatrzymaj dla Siebie...
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Rok produkcji: 2005

27 Kwi 2010, 15:48

I z tematu o sportowych samochodach zrobił się temat plusów i minusów Fiata Coupe. W weekend jadę oglądać dwa egzemplarze. Zobaczymy co się z tego wykluje. Jak mi się uda kupić, wkleję tu zdjęcia ;-)
A opinie o tym, że auto jest plastikowe ... hmm ... o Alfie też takowe słyszałem. Prawda jest taka, że gdybyśmy wszyscy jeździli Passatami i Lanosami, świat by był bardzo smutny :wink:
Loczek
Początkujący

27 Kwi 2010, 15:55

Odbij od Lanosa :lol:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2010, 16:18

Oj to nie było złośliwe :roll:

Przeglądam właśnie filmiki na youtube. Jak się okazuje, Coupe na 1.4 mili dostaje w dupę i od del sol i od wrx i od nawet civica ... :neutral:
Loczek
Początkujący

27 Kwi 2010, 17:30

A może taki sprzęt który jest pokrewny z FC a linia nadwozia hm no własnie zobacz sam.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

27 Kwi 2010, 21:08

Loczek napisał(a):I z tematu o sportowych samochodach zrobił się temat plusów i minusów Fiata Coupe. W weekend jadę oglądać dwa egzemplarze. Zobaczymy co się z tego wykluje. Jak mi się uda kupić, wkleję tu zdjęcia ;-)
A opinie o tym, że auto jest plastikowe ... hmm ... o Alfie też takowe słyszałem. Prawda jest taka, że gdybyśmy wszyscy jeździli Passatami i Lanosami, świat by był bardzo smutny :wink:

Jedziesz oglądać 16VT?
Podaj linki :smile:
BMW E60 530dA
Daro20VT
Stały forumowicz
Awatar użytkownika