hmm a jakie jest spalenie tego samochodu przy pojemności 2.4 JTD , bo wiem że na przykład benzyna w tym samochodzie to po prostu koszmar jeżeli chodzi o spalnie natomiast diesel jest ok.
tak poza tematem to mi podobają się samochody tupu :
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
piękne furki
![Smile :)]()
no ale może kiedyś ... ale takie fury mnie właśnie jarają czyli sportowe a zarazem komfortowe i to co lubię w samochodach to taki masywny wygląd i dlatego właśnie ten hyundai tak mi leko nie pasuje i zastanawiam się nad renualt megane coupe (benzynka) lub alfe 156 (diesel) ale jak macie coś na oku fajnego ,lekko sportowego ,z wyglądem masywnym tak jak na linkach powyżej
![Smile :)]()
to proszę o propozycje ,aha tak do ok.20 tyś +,-
aha jeszcze wylukałem taką furke , muszę powiedziec że pasuje mi ale minus taki że pojemnosc mnie powala , oczywiscie są wersję 2.0 ale więkoszosc z gazem a ja jestem
WIELKIM PRZECIWNIKIEM LPG
tak więc na koniec oprócz :
Alfy Romeo 156
Renualt Megane Coupe
Hyundaia Coupe
Audi A3
nic mi nie przychodzi do głowy , jeszcze może jakies BMW ale na BMW które mi sie podoba mnie nie stac
![Sad :(]()
a te wszystkie BMW serii np.3 jakoś szczególnie mi nie podchodzą dlatego iż wyglądem przypominają inną epokę oczywiscie bez urazy bo samochodzik jest okej i nawet kuzynek ma BMW 318i i jest genialna bardzo mi się podoba lekko obniżona ,progi i dobre alu i samochodzik prezentuje się genialne ,a nie jakies tam wiesniacki tuning jak to często bywa w przypadku BMW , ogólnie to beta becie nie równa
pozdrowienia dla maniaków dobrych fur
![Wink :wink:]()