Sportowe Auto do 100tys pln

19 Sie 2015, 19:03

Witam, mam 19 lat, pracuję poza granicami naszego jakże pięknego i bogatego jak to mówią u nas w Niemczech kraju. Tak Niemcy myślą że jest u nas na bogato :). W każdym razie myślę nad zakupem samochodu który dał by mi wreszcie frajdę z jazdy. Nie, nie jestem dzieciakiem bez pieniędzy, przeczytałem już sporo tematów i nic internującego mnie nie znalazłem. Spalanie mnie nie interesuje bo z tym muszę się liczyć. Myślę nad zakupem w Polsce używanego Tuningowanego Mitsubishi evo X. Czy to będzie dobrym wyborem?
HONDA123
Obserwowany

Prawo jazdy: 11 10 1995
Auto: Mondeo MK3 Oraz Opel zafira C

19 Sie 2015, 19:29

Osobiście wolałbym kupić serię i samemu zmodzić, bo wiesz co masz ;) A auto bardzo fajne do modów o czym pewnie Cię uświadomi szybki :D
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010

19 Sie 2015, 22:30

HONDA123 napisał(a): Myślę nad zakupem w Polsce używanego Tuningowanego Mitsubishi evo X. Czy to będzie dobrym wyborem?

Evo10 jest fajne... :D chociaż wolę evo9 które suma sumarum jest starsze i droższe ale niestety jazda nim jest męcząca.

Co do samego auta to nie wiem co rozumiesz przez mody ale seryjny silnik z seryjnym napędem spokojnie robisz na 400km/550nm (tak około) są to wartości w 100% wystarczające i akceptowalne dla techniki auta.
Xka ma kilka niuansów do poprawy ale trzeba dokładniej się zorientować co w trawie piszczy wszystko jest rozpracowane w najdrobniejszym szczególe.
No i dodam że tak naprawdę tuning stage1 dotyczy strojenia, wydechu ewentualnie kilku detali takich jak ICek albo pompa paliwa.
Nie będę Ci pisał o szczegółach ponieważ bliższa mi jest 9ka :naughty: a wiedza co do Xek jest łatwo dostępna.

Ogólnie:

Szukaj auta w jak najlepszym stanie, nie bój się samochodów z USA, nie wierz w mity ani te dobre ani te złe... no i oczywiście jest jedno forum gdzie rozpracowana jest większość (no prawie :mrgreen: ) sztuk jeżdżących w pl. Oczywiście te opinie też potraktuj nie w 100% za pewniaka.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Moto Show - Skaryszew 2011 / relacja
    Impreza Auto Moto Show w Skaryszewie już za nami! Gorący i pełen wysokiego ciśnienia dźwięku weekend minął nam szybko i również w tym roku okazał się dużym sukcesem. W sobotę można było zobaczyć przymiarki do konkurencji ...