Ogniwa paliwowe Toyoty zasilają budynki Dążąc do zmniejszenia emisji dwutlenku węgla związanej z działaniem firmy, Toyota uzupełniła system zasilania zakładu Honsha w prefekturze Aichi o pionierskie rozwiązanie wykorzystujące stacjonarne wodorowe ogniwa paliwowe. ...
emilo222 napisał(a):widze ze szukasz czegos lekkiego i mocnego to jedynie jakas beta 3 a moze jakis swap z fiata 126p. i motoru 3.5l BMW
jak juz mowa o fiatach to bym wolał 125p 2.0 Mirafiori albo tipo abarh fajne auto ale trudno je dostac niestetyale dokładnie chodzi mi o samochód seryjny ktorym gdy sie ma wolny czas mozna sie pobawic rowniez dobrze jak takim do przygotowanym do rajdow
probe dawało rade lecz przestawiłem wachacz i urwałem przegłob wachacz nowy kosztuje 800zł a uzywany trudno znajsc wiec sprzedałem probe za 800zł mysle nad honda civic V (91-96) VTEC 1.6 140Km ale trudno znalesc nie po wiesniackim tiuningu albo honda cr-x i 1.6 Vtec
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.