Elektryczne supersamochody. Przyszłość sportowych aut czy chwilowa moda? Świat motoryzacji przechodzi transformację w kierunku elektromobilności. Supersamochody z napędem elektrycznym osiągają coraz lepsze parametry, często przewyższając osiągi swoich spalinowych odpowiedników. Producenci ...
Toyota Yaris na eksport do Ameryki Północnej Toyota Motor Europe poinformowała, że od maja 2013 roku model Yaris produkowany w zakładach Toyota Motor Manufacturing France (TMMF), będzie eksportowany do USA, Kanady i Puerto Rico. Dostosowanie francuskiego zakładu do ...
emilo222 napisał(a):widze ze szukasz czegos lekkiego i mocnego to jedynie jakas beta 3 a moze jakis swap z fiata 126p. i motoru 3.5l BMW
jak juz mowa o fiatach to bym wolał 125p 2.0 Mirafiori albo tipo abarh fajne auto ale trudno je dostac niestetyale dokładnie chodzi mi o samochód seryjny ktorym gdy sie ma wolny czas mozna sie pobawic rowniez dobrze jak takim do przygotowanym do rajdow
probe dawało rade lecz przestawiłem wachacz i urwałem przegłob wachacz nowy kosztuje 800zł a uzywany trudno znajsc wiec sprzedałem probe za 800zł mysle nad honda civic V (91-96) VTEC 1.6 140Km ale trudno znalesc nie po wiesniackim tiuningu albo honda cr-x i 1.6 Vtec
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.