Hej.
Autem dojeżdżam codziennie do pracy kilka km w dużym mieście, po robocie do dziewczyny/zakupy/siłownia i inne atrakcje. Trasa powiedzmy 1-2x w miechu. Dość często też po prostu jadę na obwodnicę pojeździć. Jeśli kupiłbym sportowe auto to może też skuszę się na tor
![Uśmiechnięty :)]()
Na czym mi zależy .. moc powyżej 220 km - fajnie jakby było pod 300. Bardzo dobre prowadzenie. Generalnie chodzi o to, że czuć tą frajdę z jazdy. Świadomie płacę nie tylko za przejechanie z A do B - również za spełnianie pasji motoryzacyjnej i samą przyjemność.
Fajnie, gdyby było młodsze niż 09/10.
Na tę chwilę jedynie myślałem o s3, ale czekam na inne sugestie.
Co jeszcze chciałbym dopowiedzieć ..
Niekoniecznie cena auta ma oscylować przy 60 tysięcy - jeśli są jakieś dobre typy za 45 - 50 to również mogą być. Oczywiście niech części będą dostępne na racjonalnym poziomie i nie egzotycznie drogie .. Podobnie z awaryjnością. To ma być auto również do codziennej jazdy.
Chciałbym jeszcze w tym roku zacząć startować w kjs, myślałem o seiu sporting albo saxo vts. Auto będę pewnie kupował z kolegą na spółkę na początek, ale mimo wszystko no będę miał 2 auta na głowie. Może to info też Wam coś pomoże w doradzeniu.
Korzystam z tej strony z racji tego, że te 3,5 roku temu polecono już mi tu samochód, posłuchałem, kupiłem, jestem zadowolony i jeżdzę do dziś - astra h 2007 gtc 1,9 cdti 150 km
Ale z racji nieźle płatnej pracy mogę wreszcie poszaleć i spełniać swoje pasje także niedługo będzie czas się z asterką pożegnać.
Pozdrawiam
![Uśmiechnięty :)]()