skoro masz do wydania ponad 200 tys zł to po co sie pytasz jaki samochód ?? tyle ci koledzy podali modeli i marek ze szok. powinieneś teraz tylko dogadać sie z ojcem który wybrać i kupić. Ferrari ci nie polecam wogóle, przynajmniej przez najbliższe 2 -3 lata. Żal psuć taki super samochód na naszych drogach.i nie kupuj na zagranicznych stronach. Nie dość ze kostuje 60 tys euro ( ok 200 tys zł) to jeszcze ci dojdą opłaty celne, pierwsza rejestracja i jakieś tam jeszcze inne. jak sie w 250 tys zmiescisz to bedzie dobrze. To juz lepiej sobie kup to Subaru a reszta kasy zostaw na paliwo i opłaty coroczne.
A co mi ojciec pomoże moja kasa moje auto a subaru ja nie chce jak zbankrutuje to sobie kupie ładne bmw tu kolega jeden podał ale juz sprzedane a te ferrari podoba mi sie ale tu mi każdy odradza
Najbardziej innowacyjne napędy samochodowe Jeszcze dwadzieścia kilka lat temu sprawa była prosta – na rynku były dostępne tylko samochody z silnikami spalinowymi. Wszyscy kierowcy robili to samo – wlewali do baku benzynę lub olej napędowy, które ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.