Tak będzie wyglądać nowy POLSKI samochód elektryczny Vosco S106EV W dniu 29 marca br. w Fabryce Samochodów Osobowych SYRENA w Kutnie S.A. zaprezentowany został jeżdżący prototyp pojazdu elektrycznego Vosco S106EV bazujący na wcześniejszej wersji spalinowej S106. Projekt ten realizowany ...
Ja myślałem nad Fordem Probe II i Mazdą MX-6 i chcę zobaczyć czy są jeszcze jakieś które mogłem przeoczyć , na MX-3 też zaglądałem ale mi się po prostu nie podoba
Looknij na to:
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Dzięki Na dzień dzisiejszy bym wybierał Między Probe II, MX-6, Prelude i Audi 80 coupe , chyba że ktoś coś ciekawego jeszcze podrzuci dodam że zależy mi też na wyposażeniu więc z tego co oglądam to na przód wysuwa się Probe II i Audi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.