Jak radzić sobie z podstawową obsługą samochodu? Mogłoby się wydawać, że włączenie świateł przeciwmgłowych, wymiana koła na zapasowe czy znajomość sygnalizacji świateł ostrzegawczych na desce rozdzielczej to podstawowe umiejętności, jakie powinien posiadać kierowca. Tymczasem ...
Kontrolki samochodowe - sprawdź co oznaczają Każdy kierowca zna temat kontrolek które wyświetlają się na desce rozdzielczej (liczniku) przed każdym odpaleniem silnika. Nie są to jednak wszystkie kontrolki które możemy zobaczyć na naszym liczniku. Większość ...
Ja myślałem nad Fordem Probe II i Mazdą MX-6 i chcę zobaczyć czy są jeszcze jakieś które mogłem przeoczyć , na MX-3 też zaglądałem ale mi się po prostu nie podoba
Looknij na to:
[link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł] [link do oferty na Allegro wygasł]
Dzięki Na dzień dzisiejszy bym wybierał Między Probe II, MX-6, Prelude i Audi 80 coupe , chyba że ktoś coś ciekawego jeszcze podrzuci dodam że zależy mi też na wyposażeniu więc z tego co oglądam to na przód wysuwa się Probe II i Audi
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.