REKLAMA
tom7m2g napisał(a):Kolego, Polacam Ci Nissana Maxime: CLICK oraz Toyota Avalon: CLICK - pięknie ma w środku...
Nissan bardzo piękny, otoMoto coś nie działa, więc później zobaczę Toyotę.
tom7m2g napisał(a):Jeszcze Lexus:CLICK
Ten także mi się podoba, no jednak szczerze muszę stwierdzić, że na razie Nissan wygrywa pod każdym względem
Rodzinny i sportowy to tylko LANCER EVO X Możesz jeszcze sprawdzić AUDI S6 ale ciężko znaleźć młody za 130k.
Mitsubishi także mi się podoba, no ale co do Audi to chętnie bym kupił jakiegoś, ale A6 jest dla mnie za drogie, a co dopiero S6..
I jeszcze co do Alfy, do tej marki mam pewne wątpliwości pod względem awaryjności, więc na razie odpada. BMW także odpada, one normalnie jeżdżą po tych ulicach jeden za drugim, ja Chciałbym się wyróżnić i kupić coś bardziej mniej spotykanego
[ Dodano: Sro Sie 12, 2009 16:02 ]
Po drobnych obliczeniach mogę stwierdzić, że na samochód do września bym mógł wydać 160 - 170k. A im szybciej, tym lepiej, bo mojego passata sprzedałem na początku sierpnia. Osobiście z samochodu sportowego mogę zrezygnować, jednak nie do końca. Jeżeli mógłbym, przedstawię jeszcze raz moje oczekiwania - od początku z uwzględnionymi zmianami:
- Auto rodzinne,
- Auto dosyć luksusowe,
- Auto z minimum 2008r. - jednak nie może być używane,
- Sedan - w ostateczności kombi,
- Automatyczna skrzynia biegów,
- Od 2.5 do 4.0 TDI,
- Dosyć dobre przyspieszenie.
Oprócz tych wymienionych, proszę o propozycje innych... dzięki.