co sadzisz o bmw 645? albo porszaku"? tu dodaje jeszcze link do przepieknej alfy romeo brera jak nowka 200km coupe za 130tysi równo automat etc. wyglad miodzio!
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
a jesli lubisz amerykanskie auta to cadillac sts dts i inne sa na wyciągnięcie ręki!
A tak na marginesie jeśli auto nie musi być na maxa nowoczesne wręcz bardziej sportowe i nowee. To osobiście kupiłbym albo subaru impreze sti taka jak ta
lub hatchback
ale osobiscie najchętnie kupiłbym to cudo!! Prosze spojrzeć
mitsubishi lancer evo X
[link do oferty na Allegro wygasł]
badz wersja wyczynowa przerobiona
lub zupelnie nowe ralliart
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [ Dodano: Wto Sie 11, 2009 23:10 ]nie chce bryki która po 3 sekundach osiąga setke ale najlepiej zeby silnik mial 4 litry ale mial 20 sekund do setki -.- gdzie tu logika? Ja osobiscie polecam nówke sztuke lancera. za 130tysi będzie super ekstra wersja ralliart polecam obejrzeć. Myślałem że szukasz czegoś bardziej wyczynowego ;] czytałem te 4 litry i tylko na tym sie skupiłem.
[ Dodano: Wto Sie 11, 2009 23:13 ]w takim razie alfa romeo bądź lancer powinien Cie zadowolić. Ja osobiście polecam lancera zamiast alfy i bmw bo za 130tysi bedziesz miał nówke sztukę a samochód niczym nie ustepuje moim zdaniem tamtym samochodom i wersja ralliart ma duzo bardziej sportowe zacięcie niż bmw czy audi czy alfa a przy okazji Twoja rodzinka będzie miała duużo miejsca w środku.
[ Dodano: Wto Sie 11, 2009 23:13 ]i cadillac oczywiście!! też pomyśl ale polecam bardziej lancera.
[ Dodano: Wto Sie 11, 2009 23:18 ][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
tak jak ten i inne z ogłoszeń. Lancerki ralliart są duże wygodne mają napęd
4x4 który jeśli lubisz poszaleć zdecydowanie będzie Ci potrzebny i napewno szalejąć innym autem czujesz braki napędu na tylną oś. Oprócz tego 240koni i piękny wygląd. Tylko niestety pojemność silnika to zaledwie 2.4