Sportowy samochód do 3,5tys!

24 Cze 2010, 22:41

Zadbane E30 w zwykłej cywilnej wersji kupi za jakieś 6-7tys.zł a M3 czy Alpina no to już wyższa półka a więc ceny też są duże.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

25 Cze 2010, 00:01

A kto powiedział że w Polsce? Taki wózek to rarytas i ktoś go kupi. Krikus ja wiem że Ci się to może w głowie nie mieścić ale niektórzy mają drogie hobby ;)
"Nie wiem co się tak uparłeś na to V6 skoro byle Opel, czy Ford to ma..."
Kierunkowskaz
Zaawansowany

Miejscowość: Warszawa (WI)

25 Cze 2010, 00:15

Oooo za 3,5 tysiąca to można Zaszalec....
Ja kupiłem evo x za tyle polecam i to od emeryta rocznik 1926 z Niemiec mały przebieg 3 miesiace do kościoła jeździł.

Szczerze? Znajdz ze jakieś fajne hobby żeby zaimponowac kolegom/kolezankom/ziomom z dzielni czy kumplom z rzezni np. Jakieś bmx czy coś w tym stylu może 3,5 wystarczy na sjakis przyzwoity sprzęt na początek
JerzyB333
Stały forumowicz

Miejscowość: ZZZZ

25 Cze 2010, 08:15

Za 3.5koła to już db skuter kupi :wink:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 13:01

ejjj wezcie sobie jaj nie robcie i offtopa przy okazji i poradzcie mu cos ;PP a moze merca 190 z duuuuuuuuuuuuuuuuuzym silnikiem jakims ? ;>
domols1
Początkujący

Miejscowość: Sulechów
Prawo jazdy: 01 01 2001

25 Cze 2010, 13:30

krikus napisał(a):
Coś bardziej na czasie zob ->
[link do oferty na Allegro wygasł]

Corrado G60 za te pieniądze to parodia.
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi "królem wyścigów długodystansowych"
    Audi zorganizowało spotkanie pięciu zespołów mających na swoim koncie zwycięstwa w wyścigach na długich dystansach. Po raz pierwszy, podczas sesji fotograficznej spotkały się zespoły, które w sezonie 2012, od ...

25 Cze 2010, 14:03

domols1 napisał(a):ejjj wezcie sobie jaj nie robcie i offtopa przy okazji i poradzcie mu cos ;PP a moze merca 190 z duuuuuuuuuuuuuuuuuzym silnikiem jakims ? ;>

no ale tu nie ma co :roll: wcześniej podałem Hyundaia S-Coupe ale tak myśle to za te pieniądze moze byc ciężko o dobry egzemplarz,zostaje jeszcze cinkuś w sportingu ale to za uj sportowe nie jest.Jeszcze było Polo G40 co też podałem ale znaleść dobry egzemplarz graniczy z cudem :roll: a teraz napisze coś takiego,kup sobie maluszka po swapie i zabawa będzie przednia :mrgreen:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Barol
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 14:17

barol91 napisał(a):
domols1 napisał(a):ejjj wezcie sobie jaj nie robcie i offtopa przy okazji i poradzcie mu cos ;PP a moze merca 190 z duuuuuuuuuuuuuuuuuzym silnikiem jakims ? ;>

no ale tu nie ma co :roll: wcześniej podałem Hyundaia S-Coupe ale tak myśle to za te pieniądze moze byc ciężko o dobry egzemplarz,zostaje jeszcze cinkuś w sportingu ale to za uj sportowe nie jest.Jeszcze było Polo G40 co też podałem ale znaleść dobry egzemplarz graniczy z cudem :roll: a teraz napisze coś takiego,kup sobie maluszka po swapie i zabawa będzie przednia :mrgreen:

barol chcialem sie smiac z tych fiaciorow ale ten drugi to naprawde fajny hehe :D
domols1
Początkujący

Miejscowość: Sulechów

25 Cze 2010, 14:23

No mi tez sie spodobał własnie i nie powiem bo pośmigał bym takim.
Barol
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 14:24

Maluch po SWAP'ie to też nie tania zabawa, bo one są przeważnie przygotowane do KJS'ów.

CC Sporting lub Golf mk2 to moim zdaniem najlepsze propozycje. Ewentualnie Honda CRX jak by trochę dołożył.
Frugo
Początkujący

Miejscowość: Wrocław

25 Cze 2010, 14:35

to seicento sporting wyglada super i roczek fakt ze to nie eksplozja osiagow ale ladine chodzi i mlode autko;)
Jacu69
Nowicjusz

Miejscowość: Tarnów

25 Cze 2010, 14:38

Za 3500zł kupi zwykłe seji 900,1100 stoi troche więcej.Szczerze powiedziawszy no to może to CC Sporting ale sportowe to raczej nie będzie.
Barol
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 14:48

Merc 190 jest droższy niż e30 więc logiczne, że skoro na dobre BMW nie ma szans to na Merca tym bardziej.
CC sporting może jeszcze nadawać się do jazdy za te pieniądze i to jego bym najbardziej polecał.
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000

25 Cze 2010, 15:04

No to doszliśmy wkońcu do kompromisu że najlepsze będzie CC.
Barol
Awatar użytkownika

25 Cze 2010, 15:08

Ja nadal mysle ze Calibra by byla najlepsza ale pewnie bedzie trzeba cos do niej dolozyc .

blacha do zrobienia
cos w silniku wymienisz i powinienes troche posmigac
malysmall
Nowicjusz

Miejscowość: Lodz