Sportowy samochód do 90 tysięcy złotych

15 Maj 2022, 01:25

Panowie, a zadam jeszcze inne pytanie. Bo wiem z pewnych źródeł, że amerykańskie auta na swój rynek przez spore ograniczenia prędkości są po prostu chu*owo robione - cienka blacha/słabe podzespoły...
Czy to oznacza, że:
- np. ktoś z europki może zamówić sobie nowy amerykański samochód i będzie on wykonany na europejskie standardy (dobre podzespoły itd, nie to co w stanach), w tym oczywiście sportowe musce cars
- Czy ktoś ze stanów zamówi sobie nowy samochód z europy i będzie on gorszej jakości?
Bartek1207
Nowicjusz

15 Maj 2022, 07:43

Bartek1207 napisał(a):Panowie, a zadam jeszcze inne pytanie. Bo wiem z pewnych źródeł, że amerykańskie auta na swój rynek przez spore ograniczenia prędkości są po prostu chu*owo robione - cienka blacha/słabe podzespoły...
Czy to oznacza, że:

Ktoś nic nie wie tyle to oznacza.

Pisałem Ci wcześniej są różnice jedne na plus drugie na minus ale trzeba mieć już wybrany konkretny model auta żeby nad tym myśleć.
szybki
Moderator - Tuning

Prawo jazdy: 19 07 1994
Auto: Toyota
Paliwo: Benzyna
Typ: Sport/Coupe

15 Maj 2022, 19:39

Dzięki wielkie za pomoc. :ok:
Bartek1207
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Wodorowa Toyota Mirai we flocie ADAC
    Niemiecki automobilklub ADAC powiększył swoją flotę o wodorowo-elektryczną Toyotę Mirai. Sedan zasilany ogniwami paliwowymi będzie na co dzień używany przez pracowników klubu w północnej Bawarii. Samochód ...