Niestety i często ładnie wygladaja tylko na zdjęciach. Warto w tej cenie brać coś pod uwagę oprócz Focusa i Astry? Clio odpada zupełnie mi się nie podoba. Raczej bym chciała autko z min 1,6 najlepiej coś koło 2.0 by to jakoś jechało. Obecnie mam 1,3 jeszcze jakoś się zbiera ale na 5 biegu to już zupełnie brak mocy
Megane I możesz zobaczyć. Mega wygodne auto, dobrze wybiera nierówności, fajnie się prowadzi, miękkie, silniki oszczędne. Dorwiesz po lifcie, polecę 1.6 16V, ma 110 KM i przy masie lekko ponad tonę zbiera się świetnie.
Niebezpieczny wschód słońca Nisko położone słońce w okresie jesiennym może oślepiać kierowców i powodować niebezpieczne sytuacje na drodze. Szczególnie niebezpieczne jest pierwsze 15-45 minut po wschodzie słońca. Ryzyko oślepienia wzrasta ...
Auto Nostalgia VIII - motoryzacyjna podróż w czasie To już 8. edycja targów pojazdów zabytkowych Auto Nostalgia która stała się historią. W miniony weekend na warszawskim stadionie PGE Narodowy zgromadzono kilkaset samochodów z różnych epok, ...
Jestem własnie po wizycie. Astra okazała sie kompletna ruina, zdjęcie co dawałam chyba były robione parę lat temu obecnie jest duzo więcej pognita. Brak zbieżności przy hamowaniu czuć jak bija tarcze\
Znałazalam 2 fajne autka
Laguna tylko ze to diesel jezdze raczej male trasy do pracy mam 10 km boje sie o turbinę [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
I lexus. Części do lexusa nia sa duzo drozsze niz do innych aut ? [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.