Sprawdzenie ni vin auta z Niemiec

17 Paź 2017, 17:03

Czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tym sprawdzeniem nr VIN aut sprowadzonych z Niemiec?Zakupiłem Mondeo mk4 w automacie od handlarza przebieg 154ty wątpliwy wiadomo ale nie kupiłem go patrząc na przebieg, zresztą już był o tym temat w innym dziale i nastąpiło ogólne zdziwienie że nie zweryfikowałem auta przed zakupem ale teraz dzwoniąc do 3 salonów Forda każdym inna śpiewka jedni mówią , że nie mają europejskiej bazy centralne czy jak to tam się zwie drudzy , żę tylko można się skontaktować z serwisem w Niemczech gdzie był serwisowany a a trzecim razem, że ewentualnie mogli by to zrobić za kwotę 50zł ale nie gwarantuję, że coś konkretnego wynajdą, trochę to śmieszne;p

Jeśli może mi ktoś pomóż nawet za dopłatą to jestem chętny nr vinWF0DXXGBBD7Y22971
Posiadam książkę serwisową i nr do Aso niemieckiego więc najlepiej było by się z nimi skontaktować ale trzeba znać język;p
MATRIX266
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: VW

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Volkswagen Amarok 4MOTION
    Amarok jest najmłodszym modelem marki Volkswagen Samochody Użytkowe. Jego produkcja rozpoczęła się w 2010 roku w Argentynie, od maja 2012 roku samochód powstaje także w fabryce Volkswagena w Hanowerze. Dla Amaroka ...
    [F] A8 D3 4,2 / 745i e65 / XJ 4,2 X350 / LS 430 mk3
    Podstawowe kryteria zestawienia: - limuzyna segmentu F - silnik benzynowy o mocy około 300KM - automatyczna skrzynia biegów - modele z okolic 2004 roku Wytypowane modele do zestawienia: - Audi A8 D3 4,2 - 335KM - BMW ...