Sprawdzenie ni vin auta z Niemiec

17 Paź 2017, 17:03

Czy może mi ktoś wyjaśnić jak to jest z tym sprawdzeniem nr VIN aut sprowadzonych z Niemiec?Zakupiłem Mondeo mk4 w automacie od handlarza przebieg 154ty wątpliwy wiadomo ale nie kupiłem go patrząc na przebieg, zresztą już był o tym temat w innym dziale i nastąpiło ogólne zdziwienie że nie zweryfikowałem auta przed zakupem ale teraz dzwoniąc do 3 salonów Forda każdym inna śpiewka jedni mówią , że nie mają europejskiej bazy centralne czy jak to tam się zwie drudzy , żę tylko można się skontaktować z serwisem w Niemczech gdzie był serwisowany a a trzecim razem, że ewentualnie mogli by to zrobić za kwotę 50zł ale nie gwarantuję, że coś konkretnego wynajdą, trochę to śmieszne;p

Jeśli może mi ktoś pomóż nawet za dopłatą to jestem chętny nr vinWF0DXXGBBD7Y22971
Posiadam książkę serwisową i nr do Aso niemieckiego więc najlepiej było by się z nimi skontaktować ale trzeba znać język;p
MATRIX266
Początkujący

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 17 02 1987
Auto: VW

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Wavecamper zaprezentuje się na Poznań Motor Show
    Producent pokaże swoje modele w ramach salonu caravaningowego, który w tym roku zlokalizowany będzie w pawilonach nr 1 i nr 2. Wavecamper to legitymujący się wieloletnim doświadczeniem producent kamperów na ...