Sprawdzenie samochodu w serwisie

17 Lip 2010, 18:35

Witam,

znalazłem interesująca mnie ofertę sprzedaży samochodu (VW) ale nie w swoim miejscu zamieszkania (Nowy Sącz). Chciałbym samochód sprawdzić przed kupnem i zastanawiam się gdzie to zrobić. Czy lepiej pojechać do ASO (samochód był serwisowany w ASO) czy znaleźć jakiegoś prywatnego mechanika? Ile kosztuje taki przegląd w ASO i czy w każdej chwili można przyjechać i go przeprowadzić (sorry ale to pierwszy samochód więc się nie orientuje). Proszę o porady
michal.jablonsk
Nowicjusz

Miejscowość: krk

17 Lip 2010, 19:24

michal.jablonsk napisał(a): Czy lepiej pojechać do ASO (samochód był serwisowany w ASO)

Osobiście w ASO sprawdziłbym tylko przbieg czy jest autentyczny i nic więcej.W wyniku obserwacji a mam mozliwośc /SKP/nigdy nie oddałbym do naprawy samochodu w ASO,no moze ja mam akurat pecha ...Radzę Ci-nie musisz w ten sposób wcale robić jechać na dobrą SKP i tam sprawdzić stan techniczny pojazdu...Wierzę ze zrobią Ci to dobrze i za nieduze pieniądze... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2014

17 Lip 2010, 20:22

Poleci ktoś nowosądecką SKP?
michal.jablonsk
Nowicjusz

Miejscowość: krk
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    BMW 328 Hommage 2011
    BMW 328 Hommage, zaprezentowane z okazji siedemdziesiątych piątych urodzin legendarnego samochodu wyścigowego BMW 328, jest nowoczesną interpretacją charakteru i stylu protoplasty. Koncept to przykład na to, jak dziś mogłoby ...