Sprawdzenie samochodu z Niemiec

23 Lut 2016, 13:30

Witam wszystkich :D

chciałbym się dowiedzieć co się działo z autem o numerze VIN W0L0AHL4845167169 . To co mogłem dowiedzieć się w Polsce to się dowiedziałem. Niestety jest on sprowadzony w tym roku (na kołach), więc takowej polskiej historii raczej za dużej nie ma ;)

Czy ktoś może mi pomóc w odszukaniu informacji o nim, gdy był jeszcze u Niemca?

z góry dziękuję!
Robert
mordimer
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 12 2007
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Nie mam

23 Lut 2016, 13:37

Napisz czego się dowiedziałeś - my napiszemy czego my się dowiedzieliśmy.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 51
Miejscowość: Cała Polska

23 Lut 2016, 13:59

Historii w Polsce jako taniej brak. Zero informacji o przebiegach czy tym podobne.

Tu mam pewien raport: [raport-wygasł]

Przebieg podawany przez sprzedawcę to: 110 tys. km

Interesuje mnie ten przebieg oraz historia jak np. ewentualne uszkodzenia.

Czy takie informacje Was zadowalają? :) więcej niestety nic nie mam. Sprawdzałem w bazie ubezpieczycieli i też nic nie ma, bo oni nie mają wglądu do tego co się z nim działo w Niemczech.
mordimer
Nowicjusz

24 Lut 2016, 14:08

Ktoś, coś może podpowiedzieć? :) A może ktoś wie, w jaki sposób można sprawdzić stan samochodu z Niemiec ? :)

Będę bardzo wdzięczny za wszelkie informacje :)
mordimer
Nowicjusz

24 Lut 2016, 17:20

My możemy przeprowadzić inspekcję auta - sprawdzimy jego stan techniczny oraz przeszłość w DE.
Przeglądy aut przed zakupem, cała Polska - Oficjalny partner forumsamochodowe.pl
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

24 Lut 2016, 17:51

Tylko właśnie jak to zrobić, żeby ta przeszłość była prawdziwa. Próby dowiedzenia się czegokolwiek po VIN nie dają efektów. Przynajmniej dla mnie, zwykłego śmiertelnika :)
mordimer
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hybrydy na tory (i OS-y)!
    Samochody hybrydowe kojarzą się głównie z oszczędnością i ekologią. Ale ich dominacja w legendarnym, 24-godzinnym wyścigu Le Mans doskonale pokazuje, że spalinowo-elektryczny napęd to nie tylko niższe zużycie paliwa, ...

24 Lut 2016, 18:02

To chodzi o sprawdzenie stanu samochodu czy zdobycie historii serwisowej z ASO Opla ?
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika

24 Lut 2016, 18:04

Jeżeli chodzi o sprawdzenie stanu samochodu to raczej nie będzie problemu, bo sprawdzi go mechanik (wydaje mi się, że można mu zaufać). Chodzi mi o jego historię z ASO (jak przebieg, ewentualne awarie czy naprawy powypadkowe).
mordimer
Nowicjusz

24 Lut 2016, 18:27

Poszło PW
motozakup
Autoexpert
Awatar użytkownika