Sprawozdania z wypadków

28 Sie 2006, 10:02

Jak w temacie :wink:

Budka telefoniczna zbliżała się, kiedy spróbowałem zjechać jej z drogi, to uderzyła w mój przód.
Broniąc się przed uderzeniem zderzaka samochodu przede mną uderzyłem przechodnia.
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie

28 Sie 2006, 21:22

"Widziałem, jak nieboszczyk siedział w rowie i czekał na samochód. Gdy nadjeżdżał STAR, nieboszczyk wstał z rowu i pomachał ręką. A wtedy ten STAR go potrącił, stało się to tak nagle, że nieboszczyk nawet nie krzyknął..."

"Cały dzień byłem na zakupach - kupowałem rośliny. Gdy wracałem do domu, to żywopłot wyrósł jak grzyb po deszczu, przysłaniając mi pole widzenia w taki sposób, że nie zobaczyłem nadjeżdżającego samochodu."

"Ciężarówka cofnęła się przez szybę prosto w moją żonę. Co mogłem zrobić, aby zapobiec wypadkowi? Jechać autobusem? Dałem sygnał klaksonem, ale nie działał, ponieważ został skradziony."

"Doberman zjadł wnętrze samochodu, kiedy byłem w sklepie. Dziewczyna w samochodzie obok wystawiła na widok swoje piersi i wtedy wjechałem w auto przede mną."

"Facet był na całej drodze i wiele razy próbowałem go wyminąć zanim uderzyłem w niego."

"Inny samochód zderzył się z moim, nie ostrzegając o swoich zamiarach." :lol:
de la Cruz
Aktywny
Awatar użytkownika

Miejscowość: łódzkie

06 Sty 2007, 23:43

niestety wypadki są częste.
-wyszłem ze sklepu na rogu
-z lewej strony jechał Citroen C5 a z prawej strony wołała mnie jakaś babka
-kiedy się do niej obróciłem zrobiłem krok na pasach
-niestety/bądź na szczęcie zrobiłem pół kroku w przód i film się urwał
-skończyło się tylko na zerwanym barku , a auto miało skasowaną połowę przedniej szyby i rozwalone lusterko boczne
-chodnik przez który przechodziłem był w remoncie a a się cisłem na małym krawężniku a facet w Citroenie jechał przy krawężniku tak blisko że gdyby był tam chodnik to by po nim chętnie się przejechał
-pół kroku dalej i dzisiaj bym z góry obserwował polskie drogi

opowieści z krypty :evil:
najlepsze auta : BMWM3-Nissan Skyline-Lamborghini Gallardo
Piotr3k
Nowicjusz
Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexusa LC 500 Convertible - jak będzie cena?
    Polski oddział Lexusa udostępnił cennik najnowszego kabrioletu marki – modelu LC 500 CV. Napędzane 5-litrową V-ósemką luksusowe, sportowe auto z miękkim dachem jest dostępne w trzech wersjach wyposażenia, w tym ...