Sprinter świeci sie pomaranczowa kontrolka

25 Lip 2009, 17:37

witam posiadam sprintera 313 z 2000 r ostatnio zapaliła mi się pomarańczowa kontrolka w prawym dolnym rogu przedstawia ona koło ze strzałkami co to jest wcześniej po opaleniu silnika gasła
antek3006
Nowicjusz

• 25 Lip 2009, 17:51

czy mógłbyś bardziej rozwinąć opis tej kontrolki???
    smailer
    Początkujący
    Awatar użytkownika

Miejscowość: ok Kalisz

25 Lip 2009, 19:59

Ta kontrolka usytuowana jest w prawym dolnym rogu wyświetlacza. Ten obrazek przedstawia koło z dwoma strzałkami . Nie działa również przycisk systemu ARS.
    antek3006
    Nowicjusz

18 Wrz 2010, 01:09

bo to jest od tego kolego:)mi tez sie swieci, raz bylo robione w serwisie pozniej sie znowu pojawilo.W końcu powiedziano mi ze sprintera lubia gnic kable i ze to bedzie wracalo wiec to olalem i jezdze na zapalonej jakies 2 latka
    glow
    Nowicjusz

Miejscowość: Toruń
    • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Rajd Finlandii 2017 wygrywa młody fiński kierowca
      Tegoroczny Rajd Finlandii wygrał niespodziewanie młody fiński kierowca Esapekka Lappi, zdobywając najwyższe miejsce na podium dla zespołu Toyota GAZOO Racing. To jednak nie przypadek – mimo zaledwie 26 lat, młody Fin ...