Sprowadzanie samochodu za pomocą shipping company

08 Sty 2009, 19:12

witam, chciałbym się zapytac, czy może ktoś z Was sprowadzał moze samochód poprzez specjalną firmę (shipping company). Podobno dostarczają samochód do domu włącznie z papierami w ciągu 3-4dni. Potem ma się 5 dni na podjęcie decyzji. Wtedy, jeżeli człowiek zdecyduje się na kupno przelewają pieniądze na konto sprzedawcy. A jeżeli nie, pieniądze wracają do nas, a samochód do właściciela. Czy ktoś z Was zetknął się z takim czymś? Byłbym wdzięczny za podzielenie się uwagami :D
ciechmeister
Nowicjusz

08 Sty 2009, 19:34

Nie słyszałem o tej firmie ale bardzo podejrzane jest, że podstawią Ci auto pod dom, a jak nie będzie go chciał to wezmą go z powrotem bez żadnej zapłaty
Ostrożność nie jest tchórzostwem.
Lekkomyślność nie jest bohaterstwem.
Martoro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Świętochłowice

08 Sty 2009, 21:11

ciechmeister napisał(a):A jeżeli nie, pieniądze wracają do nas, a samochód do właściciela.

Czy cała wpłacona kwota wraca z powrotem na moje konto?
Dlaczego mam wpłacać pieniądze zanim zobaczę samochód? Nie kupuje się kota w worku.
Dishman
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

09 Sty 2009, 00:00

Nie słyszałem o tej firmie ale bardzo podejrzane jest, że podstawią Ci auto pod dom, a jak nie będzie go chciał to wezmą go z powrotem bez żadnej zapłaty

Jeżeli chodzi o zapłatę za ten transport, to się już umawiają strony.

Według tego co piszą, to cała kwota wraca.

>>www.euroshipp.co.cc

o tą firmę mi dokładnie chodzi. Jeżeli ktoś miał z nimi do czynienia, to proszę o opinie. :D
ciechmeister
Nowicjusz