Sprowadzenie mazda 3 (2019- )

05 Cze 2024, 07:45

Witam, pytanie odnośnie sprowadzenia mazdy 3, 4 generacji, mianowicie jej ewentualnej odsprzedaży. Otóż mam zamiar w najbliższym czasie sprowadzić ją w wersji 2.5 Turbo, Sedan. Sprowadzanie jest oczywiście na użytek własny, nie w celach zarobkowych, szukana z możliwie jak najmniejszymi szkodami, mało poważnymi. I jak to jest jak dokładnie z odsprzedażą takiej sprowadzanej mazdy. Mam nadzieję ze beda nią jeździć oczywiście jak najdłużej, ale bardzo mnie to po prostu ciekawi czy rzeczywiście jest az taki poważny problem z tym.
Userm
Obserwowany

05 Cze 2024, 15:09

Możesz sprzedać i sprzedawać, w Polsce musi być stan nówka salonówka za połowę wartości wtedy jest szansa coś sprzedać szybko.
To nie moc ani sprzęt a technika czyni z Ciebie zawodnika
Kao
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 107
Miejscowość: Francja
Przebieg/rok: 40tys. km
Auto: Bmw 645Ci, M3, Vw T4

05 Cze 2024, 20:25

Userm napisał(a): Mam nadzieję ze beda nią jeździć oczywiście jak najdłużej
Tak ...z przymróżeniem oka aż będzie się nadawała tylko na złom . Na auto złomie nikt nie będzie marudził że to i tamto :mrgreen:
Nie odpowiadam na problemy na PW
bonifacy
Stały forumowicz

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 01 01 1981
Auto: Fabia II , Fabia II
Silnik: 1,4 CGGB , 1,4 BXW
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Przez internet porównasz wszystkie oferty OC
    Internet jest narzędziem powszechnie wykorzystywanym w praktycznie każdej gałęzi gospodarki. Nie inaczej jest oczywiście w przypadku ubezpieczeń komunikacyjnych, jak np. obowiązkowe dla kierowców ubezpieczenie od odpowiedzialności ...
    Nie wpadnij w dziurę
    Zima powoli ustaje, a wraz z wyższymi temperaturami i topniejącym śniegiem na drogach pokazują się dziury. Jazda po takiej ulicy wymaga od kierowcy sporo cierpliwości i umiejętności. Zwłaszcza, że nieumiejętne pokonywanie ...